Alles onder één dak

In ons centrum vindt je alle leefstijl-componenten onder één dak: sport, ontspanning, voeding, therapie & coaching. Je bent van harte welkom als je van één of enkele van de componenten gebruik wilt maken én we bieden je ook integrale programma's rond specifieke thema's als je met alle leefstijl-componenten tegelijk aan de slag wilt.

 

Bij ons ligt het accent op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Geen rijen met apparaten en grote aantallen sporters. Geen standaard lijstjes en vaste protocollen. Wij leveren maatwerk. We kennen je bij je voornaam, weten wat jouw doelen zijn en helpen je om die ook echt te bereiken.

 

We geven je onderstaand een overzicht van ons aanbod. Klik op de roze linkjes als je meer over dat specifieke onderdeel wilt weten.

 

SPORT

Je kunt bij ons sporten in infrarood warmtecabines en je kunt groepslessen volgen. De warmtecabines zijn zeer geschikt om sneller centimeters te verliezen, zijn goed voor je spierconditie en geven een heel positief effect bij diverse chronische aandoeningen. De groepslessen zijn allemaal 'high intensity' en dus heel goed voor je conditie en je uithoudingsvermogen. Bij de cabines is er altijd minimaal één sportcoach aanwezig op vijf sporters. Bij de groepslessen heb je één sportcoach op acht sporters. Wil je liever individueel begeleid worden? Dan kun je terecht bij onze personal trainers.

 

In het zomerseizoen hebben we ook wandelgroepen op het programma staan. De Easy Walk is voor beginnende wandelaars en de Power Walk is een stevige wandeling voor ervaren wandelaars.

 

ONTSPANNING

Wil je even heerlijk ontspannen en de stress van een drukke dag van je afgooien? Dan kun je bij ons verschillende yogalessen (Hot Ontspanningsyoga, Hot Yin Yoga en Hot Flow Yoga) volgen, een sessie andullatietherapie boeken of jezelf verwennen met een ontspannende massage.  Heb je last van hoge spierspanning of lukt het je niet om te ontspannen? Dan kunnen onze fysiotherapeuten je helpen met speciale ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. Onze natuurgeneeskundig therapeut en onze yogadocenten beschikken ook over meditatievaardigheden waarmee ze je kunnen helpen om tot rust te komen en te leren ontspannen.

 

VOEDING

Onze voeding is van groot belang voor onze gezondheid. De juiste voeding helpt je om je doelen te bereiken als je overgewicht of ondergewicht hebt en als je je gewicht stabiel wilt houden. Voeding speelt ook een belangrijke rol als je ziekt bent of een chronische aandoening hebt. De gewichtsconsulenten en diëtiste van onze voedingspraktijk Your Health Food helpen je graag met het juiste voedingsadvies en een voedingsschema dat past bij jouw doelen, voorkeuren en medische achtergrond. 

 

THERAPIE

Wij bieden verschillende vormen van therapie. Heb je blessures of aandoeningen aan het bewegingsapparaat? Dan kun je terecht bij onze fysiotherapiepraktijk Your Health Fysio voor fysiotherapie, manuele therapie en shockwave therapie.

Zoek je begeleiding om te werken aan emotionele blokkades, persoonlijke patronen, valkuilen of levensvraagstukken? Dan kun je terecht bij onze natuurgeneeskundig therapeut en onze holistisch bewegingstherapeut.

 

COACHING

Er zijn bij ons verschillende vormen van coaching mogelijk. Onze sportcoaches helpen je om verantwoord met je lichaam om te gaan tijdens het sporten en ze stimuleren je om het vol te houden en telkens net dat stapje verder te gaan. Onze natuurgeneeskundig therapeut, holistische bewegingstherapeut, fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en diëtiste kunnen je elk vanuit hun eigen vakgebied coachen om bepaalde doelen te bereiken. Daarnaast bieden we specifieke coaching op het gebied van leefstijl, persoonlijke ontwikkeling, carriérevraagstukken en andere algemene levensvraagstukken.

 

Weet je nog niet precies wat je nodig hebt of welke aanpak het beste bij jou past? Onze manager/coördinator helpt je daar graag bij. In een vrijblijvend intakegesprek neemt ze met je door wat je doelen zijn, je sportervaring, je medische achtergrond en je voorkeuren qua begeleiding. Op basis daarvan kan ze je goed adviseren en een persoonlijk programma voor je opstellen.

 

Ons team bestaat uit 'mensen-mensen' met een passie voor hun vak. We helpen je allemaal graag een 'handje' om jouw (leefstijl)doelen te bereiken!