FYSIOTHERAPIE

Ons leefstijlcentrum heeft een eigen fysiotherapiepraktijk waar maatwerk en goede persoonlijke begeleiding centraal staan. Iedereen kan bij ons terecht voor reguliere behandelingen fysiotherapie. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en in de meeste gevallen gaat de factuur rechtstreeks naar je zorgverzekeraar (AGB-code 90065269). 

 

Bel of mail ons gerust als je wilt weten welke vergoedingsregeling er voor jou geldt.

 

Binnen onze praktijk zijn twee therapeuten werkzaam: Erwin (links) en Finn (rechts).

 

De praktijk heeft ruime openingstijden. We zijn maandag t/m donderdag van 8 tot 21 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 8 tot 13 uur. 

 

Bovendien beschikken we over veel extra faciliteiten die bij de behandeling kunnen worden ingezet, zoals een door infrarood verwarmde oefenruimte, twee andullatiebanken (voor pijnverlichting, om de spieren soepeler te maken voor de behandeling & voor sneller herstel na de behandeling), een ozoncabine (voor spierherstel en pijnverlichting), infrarood warmtecabines voor het uitvoeren van spierversterkende oefeningen, een gepatenteerde Bellicon trampoline voor het trainen van stabiliteit & bekkenbodemspieren en de eveneens gepatenteerde Xco-Trainer (aluminium buis gevuld met grid) voor het trainen van de belastbaarheid van spier- en bindweefselstructuren.