Ons GLI programma (CooL)

met vergoeding vanuit de basisverzekering

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een programma dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met overgewicht, die willen afvallen en gemotiveerd zijn om gezonder te gaan leven. Heb je al geruime tijd moeite om een gezond gewicht te bereiken? Wil je gezonder gaan leven, maar weet je niet goed hoe? Wil je je graag fitter voelen? Wil je voorkomen dat je medicatie moet gaan gebruiken of heb je al medicatie en wil je daar vanaf? Ben je bereid om zelf hard aan de slag te gaan om je leefstijldoelen te bereiken en heb je daarbij behoefte aan advies en begeleiding? Dan is dit je kans om een blijvende verandering te realiseren!

 

LET OP! BELANGRIJKE INFORMATIE IN VERBAND MET CORONA-MAATREGELEN

In verband met COVID-19 hebben wij het GLI programma op enkele punten aangepast. Het programma bevat nu een combinatie van persoonlijke en digitale contacten. Daarnaast werken we op dit moment vraaggericht. Dit wil zeggen dat je zelf een voorkeur kunt aangeven voor een startdatum en de dagen/tijden voor de groeps-bijeenkomsten. We plannen groepen in op basis van de opgegeven voorkeuren.

 

Je kunt hier je mening geven!

 MEER INFORMATIE & AANMELDEN

Wil je meer weten? Mail ons (gli@yourhealthspot.nl), stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar 078 - 612 55 49.