Less Stress Programma

krijg grip op burn-out en stress klachten

Ben je altijd moe? Slaap je slecht? Heb je concentratieproblemen? Voel je je opgejaagd, prikkelbaar of neerslachtig? Heb je het gevoel dat je de controle kwijt bent? Zoek je een betere balans en wil je je weer fit en energiek voelen? Dan is ons Less Stress Programma iets voor jou!

 

In dit programma van 6 weken helpen we je op weg naar een vitalere versie van jezelf. Je krijgt weer grip op je leven en gaat aan de slag om je balans te hervinden en weer energiek door het leven te gaan.

 

DE KRACHT VAN DE GECOMBINEERDE AANPAK

Ons programma is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn en elkaar continu beïnvloeden. Je gaat daarom met beiden aan de slag. In het programma zit inspanning (sporten) en ontspanning (yoga, meditatie, massage, andullatietherapie). We helpen je met je voedingspatroon én er wordt aan je fysieke klachten gewerkt. Je gaat met je coach aan de slag om ook het mentale aspect in kaart te brengen. Zo kom je tot nieuwe inzichten en een andere manier van omgaan met stress. Dat brengt je rust en een betere balans, waardoor je je fitter en vitaler zult gaan voelen.

 

DOWNLOAD HIER DE FOLDER MET MEER INFORMATIE

In de folder vind je meer informatie over het Less Stress Programma. Je kunt de folder hier downloaden. 

Download
YHS Less Stress Programma.pdf
Adobe Acrobat document 708.5 KB

 

KOM LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wil je meer weten?  Neem dan contact met ons op. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Mail ons (info@yourhealthspot.nl), stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar 078 - 612 55 49.

 


Patricia van der Kraan, Dordrecht

Volgde ons Less Stress programma in februari/april 2019

 

"Super concept. Sporten, fysio, mentalcoaching, ontspanning/inspanning en voeding in één praktijk! Goede ontspannen sfeer. Top!!!"Barbara Bowier, Zwijndrecht

Volgde het Less Stress Programma in september/oktober 2018

"De afgelopen zes weken heb ik met het Less Stress Programma voor mezelf een absolute positieve mindset kunnen maken. Ik voel me in zo'n relatief korte tijd als 'herboren'. Blij en fit ga ik met mijn activiteiten zeker door. Dank jullie allen voor jullie positieve 'besmetting'."Marco van der Meer, Zwijndrecht

Volgde het Less Stress Programma in september/oktober 2018

"Het is mooi om te voelen hoe je vooruit gaat door dit programma te volgen. Die vooruitgang geeft nieuwe motivatie."