Zes weken challenge

geef je gezondheid en je conditie een boost

Wil je graag aan de slag met je gewicht, je conditie en je eetpatroon? Heb je even een 'boost' nodig om weer in het goede ritme te komen? Dan is onze Zes weken challenge een goede keuze! Dit programma van zes weken bestaat uit:

  • 12 sportsessies (warmtecabine en/of groepslessen)
  • 1 voedingsconsult met een BGN Gewichtsconsulente of Diëtiste
  • 3 meet&weeg sessies

We maken een sportprogramma op maat voor je. Je vult een week lang een voedingsdagboekje in en op basis daarvan krijg je een persoonlijk voedingsadvies. We meten en wegen je bij de start, halverwege het programma en bij de afronding.

 

Als je de gewichtsconsulente in je aanvullende verzekering hebt, dan kun je de kosten van het voedingsconsult declareren bij je zorgverzekeraar. Kies je voor een voedingsconsult met onze diëtiste dan worden de kosten rechtstreeks bij je zorgverzekeraar gedeclareerd. De kosten worden dan geboekt op je basisverzekering (je krijgt per jaar maximaal drie uur vergoed) en worden verrekend met je eigen risico.

 

KOM LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

 

Wil je meer weten? Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Mail ons (info@yourhealthspot.nl), stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar 078 - 612 55 49.