Hot Yin Yoga

iedere donderdag om 10 uur

Waar de meeste andere yogasoorten zich vooral richten op spierkracht en balans, gaat de Yin Yoga dieper en richt zich voornamelijk op het bindweefsel en de gewrichten. Om dit bindweefsel te kunnen hydrateren is het belangrijk om de houdingen langer vast te houden. Het hydrateren van het bindweefsel zorgt letterlijk voor ruimte in het lichaam.

 

De houdingen worden vooral zittend en liggend uitgevoerd. In de houdingen mag je alles loslaten om in een diepe ontspanning te komen. De les is voor iedereen toegankelijk. Zeker ook voor mensen met chronische aandoeningen en/of blessures. In de les wordt gebruik gemaakt van bolsters, dekens en kussentjes. Dit alles om het comfortabel te maken, zodat je lekker in de ontspanning kan komen.

 

De les begint met een langere meditatie. Hierna komen de houdingen aan bod. Omdat de houdingen lang aangehouden worden, behandelen we in de les meestal 5 of 6 verschillende houdingen. De les wordt afgesloten met een eindontspanning. Hierna voel je je uitgerust en kan je je makkelijker bewegen.

 

Inschrijven kan via ons reserveringssysteem (Resengo) of via het contactformulier.

 

Klik hier voor het volledige lesrooster.