Onze Persoonlijke Fitheidstest

je gezondheid en conditie in kaart gebracht

Bij Your Health Spot helpen we je graag om op een effectieve én leuke manier aan je gezondheid en je conditie te werken. Onze fitheidstest is speciaal ontwikkeld om jou een goed beeld te geven van je gezondheid en je conditie op dit moment. De test geeft je veel nuttige informatie, waarmee je voor jezelf goed kunt bepalen of er aandachtspunten zijn waar je mee aan de slag wilt. 

 

INHOUD VAN DE TEST

De fitheidstest duurt 1 tot 1,5 uur en bestaat uit een intakegesprek gevolgd door 10 verschillende testen, waarmee inzicht wordt verkregen in deze 16 aspecten van je algehele gezondheid:

 1. Gewicht / BMI
 2. Spiermassa
 3. Lichaamsvetpercentage
 4. Lichaamsvochtpercentage
 5. BMR & Metabolische leeftijd
 6. Viscerale vetwaarde
 7. Lichaamsafmetingen (heren 4 meetpunten, dames 9 meetpunten)
 8. Bloeddruk
 9. Glucose (bloedsuiker)
 10. Cholesterol (HDL, LDL, Triglyceriden, Totaalcholesterol, Cholesterolratio)
 11. Hartslag
 12. Zuurstofsaturatie
 13. Uithoudingsvermogen
 14. Spierkracht
 15. Stabiliteit
 16. Mobiliteit & flexibiliteit

Heb je specifieke klachten aan het bewegingsapparaat, dan wordt er tijdens de fitheidstest ook gelijk een fysiotherapeutisch vooronderzoek uitgevoerd.

 

De testuitslagen worden bekeken door één van onze fysiotherapeuten en één van onze voedingsdeskundigen. Je ontvangt de testuitslagen in een uitgebreide rapportage waar we ook een persoonlijk leefstijladvies aan toevoegen.

 

Wil je bij ons (verder) aan de slag met je aandachtspunten? Dan maken we op basis van de resultaten van je fitheidstest graag een volledig beweeg-, voedings- en/of therapieprogramma op maat voor je.

 

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We geven je graag een rondleiding door ons centrum en vertellen je alles over de mogelijkheden.