Personal Yoga

 

De sleutelbegrippen “verbinding" en "evenwicht” spelen een belangrijke rol in alle aspecten van het dagelijks leven. Zo ook in het welzijn van de mens. 

 

Tijdens een Personal Yoga sessie besteden we aandacht aan herstel en de balans tussen lichaam en geest. Je krijgt gerichte en persoonlijke begeleiding. Je wordt uitgenodigd om met volle aandacht in het hier en nu te stappen. In een Personal Yogasessie zitten een meditatie en verschillende ademhalingsoefeningen ter verbetering van de houding. Er wordt vanuit verschillende yogavormen gewerkt en de sessie wordt volledig aan jouw persoonlijke behoeften aangepast.

 

 

Beleef hoe het voelt als je zonder oordeel naar de signalen van je lichaam luistert. Het creëert ruimte voor nieuwe inzichten en volgende stappen. Ga voor innerlijke groei en wordt je bewuster van je eigen ik. Wordt door Personal Yoga meer de persoon die je diep van binnen wilt zijn en daadwerkelijk bent.

 

 

Je kunt bij ons Personal Yoga volgen in individuele sessies en in duo sessies. Bij een duo sessie volg je de sessie samen met je partner, een vriend, vriendin of yogamaatje. Zo kun je de kosten delen en heb je toch zeer persoonlijke begeleiding.