Therapie & coaching

voor je innerlijke balans en mentale kracht

Heb je levensvraagstukken, emotionele blokkades of een trauma waarmee je aan de slag wilt? Onze therapeuten en coaches zijn opgeleid om je daar goed bij te begeleiden. Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat je toe bent aan een volgende stap in je persoonlijke groei of in je carriére, maar nog niet precies weet hoe dit stap er uit moet zien. Als je burn-out of stressgerelateerde klachten hebt. Als je last hebt van terugkerende fysieke klachten waar mogelijk een mentale oorzaak aan ten grondslag ligt. Of als je een traumatische gebeurtenis achter de rug hebt, zoals een echtscheiding, verlies, ontslag of ziekte en je wilt met je verwerking aan de slag.

 

Onze coaches, onze natuurgeneeskundig therapeut en onze holistische bewegings-therapeut helpen je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen valkuilen en patronen, een trauma te verwerken en je innerlijke balans te hervinden.

 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We geven je graag een rondleiding door ons centrum en vertellen je alles over de mogelijkheden.