Infrarood warmtecabines

Wij beschikken over vijf infrarood warmtecabines. Sporten in deze cabines is een heel comfortabele manier om snel fit te worden/blijven en centimeters te verliezen. Sporten in warmte is ook zeer geschikt voor mensen met stramme of pijnlijke spieren en/of aandoeningen aan spieren en gewrichten (zoals diverse vormen van reuma). De infrarood warmtestraling verwarmt de spieren. Bewegen wordt daardoor makkelijker. Spieren en gewrichten worden snel sterker en soepeler. Je voelt je al na een paar sessies duidelijk fitter en energieker. 

 

Veel oefeningen worden liggend uitgevoerd en we kunnen het bewegingsprogramma helemaal op maat maken, waardoor ook mensen met diverse klachten aan het bewegingsapparaat (denk aan nek, rug, knieën) bij ons goed aan hun conditie kunnen werken.

 

Infrarood warmtestraling is goed voor de gezondheid. Dit zijn enkele belangrijke voordelen van sporten in infrarood:

  • de bloedsomloop wordt gestimuleerd;
  • de elasticiteit van de spieren neemt toe;
  • het verminderd pijnlijke spieren en gewrichten;
  • het is gunstig voor hart en bloedvaten;
  • het zorgt voor een betere vetverbranding en
  • het stimuleert de stofwisseling.

Sporten in een warmtecabine vraagt bovendien weinig tijd, omdat je de warming up én de cooling down kunt overslaan. Twee sessies van 30 minuten per week zijn voldoende om je spierconditie te verbeteren en centimeters te verliezen.

 

 

Wil je meer weten over sporten in een infrarood warmtecabine? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.