Afslanken

Wil je gewicht verliezen en heb je daar graag goede, persoonlijke begeleiding bij? Dan kun je bij ons het InfraLigne Lekker Lichter Programma volgen. Dit programma is speciaal voor dames en heren die willen afslanken, bewegen en een gezonde levensstijl aanleren. Je krijgt van ons een voedingsprogramma én een bewegingsprogramma op maat. We begeleiden je gedurende het hele traject en samen zorgen we dat jij je doelen haalt!

 

Je sport 2x per week 30 minuten in een infrarood warmtecabine. De comfortabele infrarood warmtestraling dringt tot 4 centimeter diep door de huid en vetlaag. Hierdoor wordt de lichaamstemperatuur met 0,1 graad verhoogd en gaat het lichaam vet verbranden. In combinatie met een goed bewegingsprogramma verbruik je zo tot 1200 calorieën in 30 minuten! Tijdens het sporten heb je begeleiding van een bewegingscoach.

 

Bij ons tref je een huiselijke sfeer en veel persoonlijke aandacht. Er sporten nooit meer dan 5 mensen tegelijk, zodat we iedereen goed kunnen begeleiden. We nemen vooraf goed met je door wat je wilt bereiken en we meten regelmatig of je nog op de goede weg bent. We adviseren je in je voedings- & bewegingsprogramma en we helpen je om het ook op moeilijke momenten goed vol te houden.

 

14 dagen boost

Heb je geen behoefte aan een uitgebreid afslankprogramma, maar wil je net even een paar kilo kwijt? Of ben je even uit je normale ritme geraakt en heb je iets nodig om weer goed in je vel en je gezonde eetpatroon te komen? Dat kun je met onze 14 dagen boost zeker bereiken. Je leest er hier meer over.

 

30 dagen challenge

Heb je behoefte aan een extra snelle start en vind je het prettig om met een groep aan je afslankdoelen te werken? Dan is onze 30 dagen challenge wellicht iets voor jou. Je leest er hier meer over.

 

de InfraLigne cabines

Wil je meer weten over de infrarood warmtecabines van InfraLigne, die wij inzetten om sneller kilo's en centimeters te verliezen? Bekijk dan het onderstaande filmpje om een beeld te krijgen van onze werkwijze (dit filmpje is gemaakt in de InfraLigne studio in Dongen). Mail of bel ons gerust voor een gratis proefles. We beantwoorden graag al je vragen!