Doe de 30 dagen challenge!

Wij organiseren een aantal keer per jaar een speciale challenge voor mensen die even iets extra's nodig hebben. Je geeft jezelf met dit programma in korte tijd een flinke 'boost'. Na 30 dagen ben je gemiddeld 4 tot 8 kilo's kwijt en voel je je fitter, slanker en energieker. Een ideale start voor je afslankproces, heel prettig na een periode vol feestjes en ook fijn als je tussendoor even je ritme kwijt bent en moeite hebt om die bekende 'knop' weer om te zetten.

 

De 30 DAGEN CHALLENGE is een compleet programma van reiniging, gezonde voeding, beweging, persoonlijke begeleiding en support vanuit de groep.

 

Dag 1 t/m 9, reiniging

Voor de reinigingsfase maken we gebruik van het Forever Clean9 programma. Dit efficiënt en makkelijk te volgen 'cleansing' ofwel reinigingsprogramma is gebaseerd op de Forever Aloë Vera Gel.  Dit drankje - dat 97% pure Aloë Vera bevat - is super gezond. Al duizenden jaren wordt de plant gebruikt vanwege haar weldadige werking. Forever Living Products beschikt over het patent voor het stabilisatieproces, waarmee de gel op een dusdanige wijze uit de plant wordt onttrokken dat alle heilzame eigenschappen bewaard blijven.

Aloë Vera bevat 200 verschillende bouwstoffen, die elkaars werking versterken. De combinatie van deze bouwstoffen helpt om de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. Mensen met maag- en darmklachten hebben er vaak veel baat bij, maar ook als je even wat lager in je energie zit en/of een periode met een minder gezond eetpatroon achter de rug hebt (suikers en vetten veroorzaken bijvoorbeeld ook vermoeidheid) dan is de Aloë Vera Gel het ideale middel om jezelf en je lichaam weer even een goede 'reset' te geven.

 

Op dag 1 en 2 wordt het reinigingsproces ingezet. Gedurende deze dagen drink je 4x per dag 120 ml Aloë Vera Gel aangevuld met een shake tussen de middag. Voor de 'snacks' tussendoor kun je kiezen uit een lijst met groente- en fruitsoorten. Verder gebruik je gedurende het hele 9-daagse programma natuurlijke plantenextracten, die er o.a. voor zorgen dat je minder honger hebt, je bloedsuikergehalte op een normaal niveau blijft, je spijsvertering wordt gestimuleerd en de vetopslag wordt verminderd.

 

Vanaf dag 3 drink je alleen 's ochtends nog 120 ml Aloë Vera. Je ontbijt en lunch bestaan uit een shake en 's avonds eet je een gezonde 500 calorieën maaltijd. Op dag 9 wordt de shake tijdens de lunch vervangen door een gezonde 300 calorieën maaltijd. De 9 dagen zijn precies genoeg om je lichaam te reinigen en je energieniveau op pijl te brengen. Na deze kuur kun je moeiteloos opbouwen naar een gezond voedingspatroon, zoals wij dat ook in ons Lekker Lichter Programma gebruiken. 

 

Dag 10 t/m 30, door naar een gezonde lifestyle

Dat gezonde opbouwprogramma hebben wij al helemaal voor je uitgewerkt. Vanaf dag 10 volg je 21 dagen een gezond opbouwprogramma, waarbij je wekelijks op maat gemaakte voedingsschema's ontvangt en een persoonlijke coach je helpt om het programma goed vol te houden.

 

Gedurende de 30 dagen sport je 2 tot 3 keer per week in onze infrarood warmtecabines met een eigen bewegingsprogramma (dat gedurende de 30 dagen ook telkens wordt aangepast op basis van je eigen voortgang en persoonlijke doelen) en begeleiding van een bewegingscoach. Het sporten in de infrarood warmtecabine stimuleert je verbranding, zorgt ervoor dat je sneller centimeters verliest, verbetert de huidelasticiteit en is ook nog eens heel goed voor je spieren. Je krijgt er meer energie van en voelt je soepeler en energieker.

 

Meten & wegen

Wegen doen we wekelijks en na iedere 5e sportsessie wordt je gemeten. Tijdens de reinigingskuur (dag 1 t/m 9) meten we vaker, omdat in die eerste dagen je centimeters nog sneller gaan. Zo houden we de voortgang en je persoonlijke doelen goed in de gaten!

 

Begeleiding 

Je doorloopt het hele programma met een groep van 5 tot maximaal 10 personen, waardoor je - naast de persoonlijke begeleiding van je coach - ook nog kunt rekenen op extra steun vanuit de groep. Door middel van een wekelijkse groepsbijeenkomst (op zaterdag) en een groepsapp stimuleren we contact tussen de groepsleden, zodat je ook echt samen de eindstreep haalt!

 

Kosten

De 30 dagen challenge kost 249 euro per persoon, dit is inclusief het 9 dagen reinigingsprogramma (Forever Clean9 twv 120 euro), 30 dagen Lekker Lichter Programma (twv 99 euro), wekelijkse groepsbijeenkomsten, persoonlijk bewegingsprogramma en persoonlijk voedingsprogramma.

 

Na afronding van de 30 dagen challenge heb je geen verplichting om bij ons te blijven sporten. Als je wel graag door wilt gaan met sporten in de infrarood warmtecabines dan kunnen we op dat moment in een persoonlijk gesprek bekijken welk programma het beste bij je past.

 

Heb je al een abonnement bij ons en wil je meedoen met de 30 dagen challenge? Dan krijg je het bedrag van je maandfactuur als korting op de kosten van de challenge. Sport je bij ons met een strippenkaart? Dan blijven je strippen gewoon staan en kun je die na de 30 dagen weer verder gebruiken.

Bekijk hier een filmpje over Forever Living Products en de kracht van Aloë Vera.

Lees hier de bevindingen van andere deelnemers.

Download
Jaantje Mekke
30 dgn challenge, oktober 2015
Recensie 1.pdf
Adobe Acrobat document 372.0 KB
Download
Marga Kranendonk
30 dgn challenge, oktober 2015
Recensie 2.pdf
Adobe Acrobat document 185.2 KB
Download
Inge Wiesnekker
30 dgn challenge, oktober 2015
Recensie 3.pdf
Adobe Acrobat document 93.4 KB

Download
Anoniem
30 dgn challenge, januari 2016
Recensie 4.pdf
Adobe Acrobat document 553.0 KB
Download
Rienke Bom
30 dgn challenge, januari 2016
Recensie 5.pdf
Adobe Acrobat document 556.8 KB
Download
Chantal Hensema
30 dgn challenge, september 2016
Recensie 6.pdf
Adobe Acrobat document 413.7 KB

Download
Ellen van der Meer
30 dgn challenge, september 2016
Recensie 7.pdf
Adobe Acrobat document 989.5 KB
Download
Jannie Brandwijk
30 dgn challenge januari 2017
Recensie 10.pdf
Adobe Acrobat document 389.9 KB
Download
Monique Bos
30 dgn challenge januari 2017
Recensie 8.pdf
Adobe Acrobat document 555.3 KB
Download
Bianca
30 dgn challenge januari 2017
Recensie 9.pdf
Adobe Acrobat document 348.2 KB


EERSTVOLGENDE GROEP:

maandag 11 januari 2016 (kuur ophalen, startmeting en kennismaking groep op zaterdag 9 januari) AFGEROND

maandag 4 april 2016 (kuur ophalen, startmeting en kennismaking groep op zaterdag 1 april) AFGEROND

maandag 12 september 2016 (kuur ophalen, startmeting zaterdag 10 september) AFGEROND

maandag 9 januari 2017 (kuur ophalen, startmeting zaterdag 8 januari) AFGEROND

maandag 25 september 2017 (kuur ophalen, startmeting zaterdag 23 september) AFGEROND

maandag 8 januari 2018 (kuur ophalen, startmeting e.d. zaterdag 6 januari) GROEP IS GESTART

 

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE

Wil je aanmelden voor de eerstvolgende groep of wil je meer weten? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.