Nieuwe cursus

Breng balans in denken, voelen en doen!

Heb je moeite om 'alle ballen in de lucht te houden'? Je bent niet de enige! Velen van ons zijn aan het worstelen met de balans tussen werk, gezin, mantelzorg en andere verplichtingen. Dat geeft stress en chronische / langdurige stress is slecht voor ons lichaam. Het kan zowel lichamelijke (maagpijn, hoofdpijn, spierpijn) als psychische (huilerig, labiel gevoel, depressieve gedachten) klachten geven én het kan op termijn leiden tot vele chronische aandoeningen. Het is dus belangrijk om tijdig in te grijpen en jezelf te behoeden voor (meer van) dit soort klachten!

 

Wij helpen je daar graag bij en daarom hebben we samenwerking gezocht met een psychologe, die binnen ons centrum de cursus 'Breng balans in denken, voelen & doen' gaat geven. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en een ontspanningsprogramma van zes weken . Eén van de vijf bijeenkomsten staat helemaal in het teken van ademhalings- en ontspanningsoefeningen, die je zelf leert toepassen om je stressniveau te verlagen. De overige vier bijeenkomsten worden gegeven door psychologe Gerjanne Bloem. Zij helpt je om de belangrijkste knelpunten in kaart te brengen, zicht te krijgen op haalbare oplossingen en een actieplan voor jezelf op te stellen. Zo wordt je stap voor stap begeleid om je stress beter te managen en de balans terug te brengen.

 

De cursus start in november 2019 en kost 185 euro. Het programma bestaat uit:

  • 4 lessen onder leiding van psychologe Gerjanne Bloem
  • 1 les ontspannings- & ademhalingsoefeningen
  • 6 weken ontspanningsprogramma (andullatietherapie of ozontherapie)

De planning ziet er als volgt uit:

  • Gratis informatiebijeenkomst op vrijdag 25 oktober om 14.00 uur
  • Lesdagen 1, 15, 22, 29 november en 6 december 2019 telkens van 14 tot 16.15 uur

Wil je meer weten of aanmelden? Vul dan het contactformulier in. We nemen binnen twee werkdagen telefonisch of via mail contact met je op om al je vragen te beantwoorden.