Maatregelen coronavirus

In verband met de landelijke maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus zijn al onze sportactiviteiten tot 28 april 2020 afgelast. Behandelingen in het kader van paramedische zorg gaan beperkt door en een aantal activiteiten vinden momenteel 'digitaal' plaats. In het onderstaande document lees je welke activiteiten wel, niet of in aangepaste vorm doorgaan.

 

Download
MAATREGELEN IN VERBAND MET CORONAVIRUS.p
Adobe Acrobat document 616.5 KB

Zo zijn wij er voor jou deze periode!

We zijn gesloten, maar dat betekent niet dat we jou vergeten zijn. Er staat een heel team voor je klaar, dat alle tijd heeft om creatief te worden en alternatieven te bedenken. En dit heeft onze denktank al voortgebracht:

  • We hebben een gratis App voor je geregeld (de Thuis Trainer) waarmee je thuis kan sporten. Uiteraard maken we je sportprogramma op maat en passen we het regelmatig aan. Je kunt je hiervoor aanmelden via thuistrainen@yourhealthspot.nl
  • We gaan je via mail en videogesprekken ondersteunen met al je vragen over gezonde voeding, beweging en alle andere leefstijlaspecten, die van belang zijn voor onze weerstand en ons immuunsysteem.
  • We introduceren volgende week ‘Your Health Spot Live’ op maandagochtend en woensdagochtend om 10 uur. Ik mag nog niets verklappen, maar je sportcoaches zijn druk bezig met een programma om je fit te houden en je gedachten even af te leiden.

Over alle activiteiten informeren we je via Facebook en Instagram. Dus hou onze pagina in de gaten!

 

Alle informatie die de komende tijd wordt geplaatst, die verzamelen we ook hieronder voor je. Klik op het betreffende blokje om te zien wat er al verzonden of geplaatst is.