Gezondheidsmanagement voor bedrijven

Aandacht voor de gezondheid van medewerkers is van groot belang voor de continuïteit van een bedrijf. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen met een gezonde leefstijl productiever zijn en minder vaak ziek. Daarnaast kunnen omstandigheden op het werk, zoals stress en overbelasting, de gezondheid en het functioneren van medewerkers negatief beïnvloeden. Het is daarom voor zowel werkgever als werknemer van belang om bewust om te gaan met ziektepreventie en stressreductie.

 

Wij hebben een uitgebreid aanbod gezondheidsmanagement voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan voorlichting over stressreductie, voedingsadvies, (stoel)massages op de werkvloer, fitheidstesten voor medewerkers, sporten met collectiviteitskorting, een fysiotherapeutisch spreekuur op het werk, preventieve therapeutische programma’s (bijvoorbeeld bij nek- en rugklachten) of specifieke therapie- en beweegprogramma’s voor revaliderende medewerkers. 

 

Heb jij een bedrijf of werk je in een bedrijf waar meer aandacht voor gezond leven gewenst is? Neem contact met ons op. We denken graag vrijblijvend met je mee!