Bedrijfsgezondheidsmanagement

Aandacht voor de gezondheid van medewerkers is van groot belang voor de continuïteit van een bedrijf. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen met een gezonde leefstijl productiever zijn en minder vaak ziek. Daarnaast kunnen omstandigheden op het werk, zoals stress en overbelasting, de gezondheid en het functioneren van medewerkers negatief beïnvloeden. Het is daarom voor zowel werkgever als werknemer van belang om bewust om te gaan met ziektepreventie en stressreductie.

 

Preventie: voorkom verzuim door meer aandacht voor de gezondheid

Stimuleer je medewerkers om bewust met de eigen gezondheid om te gaan en tijdig advies of behandeling te zoeken bij beginnende klachten. Lees hier hoe wij je daarbij kunnen helpen.

  

Herstel: versnel het proces door een effectieve, multi-disciplinaire aanpak

Zorg dat zieke medewerkers sneller kunnen herstellen door de juiste begeleiding en een goed op maat gemaakt therapieprogramma. Lees hier waarom onze aanpak sneller resultaat geeft.

 

ONS AANBOD

Wij bieden een bedrijfsabonnement, waarmee je voor een voordelig tarief een periodiek fysiotherapeutisch spreekuur op de werkvloer kunt realiseren (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks). Het abonnement geeft daarnaast recht op diverse kortingen op extra diensten die je in de loop van het jaar afneemt.

Daarnaast is het ook altijd mogelijk om 'losse' diensten af te nemen, dus zonder abonnementsverplichting.

 

Bekijk dit filmpje voor meer informatie: 

Download
Informatiefilm bedrijfsgezondheidsmanagement
Introfilm YHS bedrijfsgezondhdmgt.wmv
Windows Media Video formaat 9.5 MB

Heb jij een bedrijf of werk je in een bedrijf waar meer aandacht voor gezond leven gewenst is? Neem contact met ons op. We denken graag vrijblijvend met je mee!

 


SPECIALE KENNISMAKINGSACTIE VOOR BEDRIJVEN

5 GRATIS STOELMASSAGES + 50% KORTING OP EXTRA STOELMASSAGES

Loopt nog t/m 31 december 2017

 

Heb jij een bedrijf of werk jij bij een bedrijf (gevestigd in Zwijndrecht, Dordrecht, e.o.) waar meer aandacht voor de gezondheid van medewerkers gewenst is? Dan komen wij graag langs om (geheel vrijblijvend) meer te vertellen over ons aanbod.

Als bedankje voor de aandacht geven wij 5 gratis stoelmassages weg en mag het bedrijf extra stoelmassages bijboeken met een korting van 50%!


MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over ons aanbod voor bedrijven? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.