Op zoek naar een origineel cadeau?

Geef een Your Health Strippenkaart!

De persoonlijke Your Health Strippenkaart stel je helemaal zelf samen.

Je kunt er een sportieve kaart van maken met een aantal groepslessen en/of sessies in de infrarood warmtecabine. Wil je de ontvanger liever wat ontspanning cadeau geven? Dan zet je bijvoorbeeld een massage, een pedicurebehandeling of een andullatiesessie op de strippenkaart. En een combinatie van sport & ontspanning kan natuurlijk ook!

Wij zetten de door jou gekozen strippen op de kaart, geven je 10% korting op je aankoopbedrag en pakken de persoonlijke Your Health Strippenkaart feestelijk voor je in.

De kaart is onbeperkt geldig, dus de persoon aan wie je de strippenkaart cadeau geeft kan zelf de verschillende sessies inplannen en de startdatum bepalen.


In het onderstaande formulier zie je alle sessies die je cadeau kunt geven. Bij iedere sessie is de prijs per sessie vermeldt. De prijs van de strippenkaart is de optelsom van alle door jou gekozen sessies met aftrek van de 10% korting die je van ons krijgt.

Per soort sessie kun je aangeven of je er 1 of meer cadeau wilt geven. Dit doe je door het gewenste aantal in te vullen in de betreffende kolom. 

Bestelformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.