Kerst Cadeaubon 2020

Medewerkers van de gemeente Zwijndrecht ontvingen dit jaar als kerstgeschenk tegoedbonnen om te besteden bij de lokale horeca en detailhandel. Zo ondersteunt de Gemeente winkeliers en horecaondernemers in Zwijndrecht en Heerjansdam in deze zware tijd. Ook Your Health Spot neemt deel aan deze actie. Je kunt bij ons kiezen uit de onderstaande drie pakketten.

 

GEZONDE LEEFSTIJL STARTPAKKET

Wil je in 2021 aan de slag met je leefstijl? Dan is dit het ideale startpakket! Het pakket bestaat uit:

  • Body- & leefstijlanalyse met persoonlijk consult. Je krijgt een uitgebreid advies wat je in je leefstijl kunt aanpassen om je doelen te behalen en/of bepaalde klachten te verminderen.
  • Receptenboek met gezonde, makkelijke gerechten op basis van minder koolhydraten.
  • Eén maand onbeperkt sporten met sportcoach (naar keuze op onze locatie of via onze ThuisTrainer)

De waarde van dit pakket is ruim 135 euro. Uitsluitend op basis van de kerst cadeaubonnen van de Gemeente Zwijndrecht betaal je 50 euro voor dit pakket.SPORTERSPAKKET

Ben je een fanatiek sporter en wil je professionele begeleiding? Dan is dit sporterspakket vast iets voor jou. Het pakket bestaat uit:

  • Drie keer een InBody scan. Dit is een professionele lichaamsanalyse op de InBody 770 die goed inzicht geeft in de ontwikkeling van spiermassa en de afname van vetmassa.
  • Consult met één van onze sportbegeleiders (fysiotherapeuten) over je trainingsschema.
  • Twee professionele sportmassages van ieder 30 minuten door één van onze fysiotherapeuten.

De waarde van dit pakket is 150 euro. Uitsluitend op basis van de kerst cadeaubonnen van de Gemeente Zwijndrecht betaal je 50 euro voor dit pakket.ONTSPANNINGSPAKKET

Heb je moeite om te ontspannen? Hoge spierspanning? Gejaagde ademhaling? Een vol hoofd? Dan kan ons ontspanningspakket zeker het verschil voor je maken. Het pakket bestaat uit:

  • Vijf sessies andullatietherapie van ieder 30 minuten
  • Een privé les van 60 minuten met onze expert op het gebied van ontspanning en stressreductie. Je mag de les naar eigen voorkeur invullen met ontspanningsyoga, ontspanningsmassage en persoonlijk advies.

De waarde van dit pakket is 120 euro.  Uitsluitend op basis van de kerst cadeaubonnen van de Gemeente Zwijndrecht betaal je 50 euro voor dit pakket.Heb je interesse in één van de bovenstaande pakketten? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen dan binnen drie werkdagen via mail of telefoon contact met je op. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.