DECEMBER CHALLENGE


Ga jij ook met een trots gevoel het nieuwe jaar in?

December is de maand van gezelligheid, maar ook de maand van veel eten, (te) vol zitten en de weegschaal angstvallig uit de weg gaan. Herken jij dat? Wij dagen jou uit om het dit jaar helemaal anders te doen. Ga niet met een 1-0 achterstand het nieuwe jaar in: geniet tijdens de feestdagen én zorg dat je gewicht stabiel blijft. Wij helpen je er graag bij!

 

Hoe? Onze gewichtsconsulenten hebben een prachtig boekje samengesteld om jou op een leuke en gezondere manier de decembermaand door te helpen. Het boekje bevat:

  • recepten voor feestelijke hapjes met minder calorieën;
  • een aantal alternatieven (recepten) voor de traditionele december-zoetigheid;
  • 3 complete 3-gangenmenu's (vlees, vis, vegetarisch);
  • handige tips om betere keuzes te maken tijdens etentjes, borrels en recepties;
  • een schema voor een 'reset dag' waarmee je de schade kunt herstellen en jezelf kunt herpakken na een uit de hand gelopen kerstborrel;
  • nuttige tips om ook je mindset tijdens deze feestmaand 'in shape' te houden.

De recepten en tips uit het boekje helpen je om lekkere dingen op tafel te zetten, selectief te 'zondigen' en volop te genieten van de december-gezelligheid. 

 

December Challenge Pakket

Maar dat is niet alles! Doe je mee aan onze December Challenge dan krijg je nog een aantal hulpmiddelen aangereikt om jouw challenge te behalen. Het December Challenge pakket bestaat uit:

  • het December Challenge boekje met alle tips, trucs en recepten die je nodig hebt om jouw challenge tot een succes te maken;
  • een startmeting (wegen&meten) in de eerste week van december;
  • een eindmeting (wegen&meten) in de eerste week van januari;
  • een maand toegang tot onze receptinspiratiemodule (besloten gedeelte op de website www.yourhealthfood.nl waar je nog meer recepten kunt vinden, advies kunt vragen om jouw recept 'om te toveren' naar een gezondere variant en al je vragen kunt stellen over gezonde voeding, afslanken en stabiel blijven.

Kosten

Het December Challenge Pakket kost 24,95 euro. Heb je al een abonnement met meten&wegen of wil je niet meedoen aan de challenge maar alleen het boekje aanschaffen? Dan kost het 14,95 euro. Sport je nog niet bij ons, maar wil je in de feestmaand wel wat extra aan beweging gaan doen? Dan kun je het pakket aanvullen met een 10-strippenkaart voor onze infrarood warmtecabines. Deze kaart kost 99 euro.

 

Inschrijven

Doe jij mee? Dan voorkom je die welbekende energiedip door de vele suikers en te veel eten, hou jij straks juist energie over om nog meer leuke dingen te doen in deze feestmaand en ga je met een trots gevoel het nieuwe jaar in!

 

In verband met het drukken van de boekjes werken we op basis van voorinschrijving. Vul vóór 25 november 2017 het onderstaande inschrijfformulier in en meld je aan voor de December Challenge, dan ontvang jij de week erna je boekje. Te laat met inschrijven? We laten wat extra boekjes drukken, dus vraag even of er nog voorraad is.

 

Inschrijfformulier

Wil jij het dit jaar echt eens anders doen? Schrijf je dan nu in en ga de challenge aan!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.