Groepslessen in infrarood sportzaal

Wij beschikken over een sportzaal met infrarood warmtepanelen in het plafond. De warmte zorgt ervoor dat je spieren soepeler zijn, je meer gaat transpireren (goed voor de afvoer van afvalstoffen) en je verbranding wordt gestimuleerd (goed voor de calorie- verbranding).

 

In deze zaal worden verschillende groepslessen gegeven. Sommigen met en anderen zonder extra verwarming. Kenmerkend voor alle groepslessen is: kleinschalig met veel persoonlijke aandacht. Je sport in groepen van 6 tot maximaal 8 personen. De yoga-lessen worden gegeven door een zeer ervaren yoga docente. Alle overige lessen worden gegeven door fysiotherapeuten of een zeer ervaren groepslesinstructrice, die weer nauw samenwerkt met onze fysiotherapeuten om de programma's zoveel mogelijk af te stemmen op individuele mogelijkheden en eventuele aandoeningen.

 

Er is veel aandacht voor het voorkomen van blessures en er kan met vele aandoeningen rekening worden gehouden in het programma. Zo is het voor iedereen mogelijk om gezond te bewegen!

 

Klik op één van de onderstaande knoppen om meer te lezen over een bepaalde groepsles of klik op 'ROOSTER' om te zien op welke dagen welke lessen worden gegeven.


 

NIEUW: Dynamic Yoga

Dynamic Yoga is een super intensieve yogales, die wordt gegeven in 'Bootcamp-stijl': hoger tempo, meer herhalingen, zwaardere oefeningen. Deze vorm van yoga is gericht op het stimuleren van de vetverbranding en het 'shapen' van je figuur. 

 

Lees er hier meer over!