Bianca's salon

Bij Bianca's salon kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen in een heerlijk ontspannen sfeer waar echt de tijd voor je wordt genomen. Laat je lekker verwennen en verlaat de salon als herboren!

 

Ben je in het bezit van onze My Health Card, dan krijg je bij Bianca's salon korting op een gezichtsbehandeling naar keuze. 

 

De ondernemer

Eigenaresse van Bianca’s salon is Bianca Bokelman-Scholten. Je kunt haar regelmatig bij ons in de warmtecabine aantreffen. Bianca is getrouwd, ze heeft een zoon van 3 jaar en een dochter van 1 jaar.

 

Na het voltooien van de Pabo heeft Bianca in het onderwijs gewerkt, maar een andere droom bleef op de achtergrond aanwezig. Een aantal jaren later besloot ze daarom de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Ze bekwaamde zich niet alleen in het geven van gezichtsbehandelingen, maar ook in manicure, massage en pedicure. 

 

In 2010 besloot ze het roer helemaal om te gooien en haar droom te gaan realiseren. Ze opende Bianca’s salon en dat is haar heel goed bevallen!

“Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van gehad. Ik doe mijn werk elke dag met veel plezier en vind het fijn als de klanten ontspannen en met een mooie huid de salon weer verlaten”, aldus Bianca. 

 

In Bianca’s salon kun je erop rekenen dat je maatwerk krijgt. Het is voor Bianca een uitdaging om de behandeling aan te passen aan jouw wensen en je met een stralende huid weer de deur uit te laten gaan. 


De salon

De drukte van alledag zorgt ervoor dat we steeds meer stress ervaren en minder ontspannen. Laat je verwennen en geniet van verschillende heerlijke behandelingen. In Bianca's sfeervolle salon kom je volledig tot rust en geniet je van een moment voor jezelf.

 

Er is een ruime keuze aan behandelingen: verzorg & verbeter je huid tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling, laat je voeten verwennen door de pedicure of kom helemaal tot rust met een ontspannende massage. Als je zin hebt in een nieuwe coupe of een ander kleurtje, dan kun je terecht in de kapsalon.  

 

Bij Bianca's salon spelen service, persoonlijke aandacht, ontspanning en verbetering van de huid een belangrijke rol. Je persoonlijke wensen zijn belangrijk en je behandeling wordt daarop afgestemd.

 

Arrangementen

Het is mogelijk om verschillende behandelingen te combineren of bijvoorbeeld  samen met  je moeder, zus of vriendin een leuk arrangement te boeken. 

 

Workshops

In Bianca's salon worden ook regelmatig workshops gegeven op het gebied van huidverzorging & make-up. Meer informatie hierover vind je bovenaan in het menu.

 

 

Tarieven

Op vertoon van je My Health Card krijg je bij Bianca's salon 5%, 10% of 15% (het percentage staat op je kaart) korting op een gezichtsbehandeling naar keuze. Kijk op de website van Bianca's salon voor alle prijzen en een toelichting van de behandelingen.

Contact

Wil je contact opnemen met Bianca's salon? Bel of mail dan.

Telefoonnummer:

Mailadres:

Salonadres:

 

Openingstijden:

06-52334540

info@biancassalon.nl

Kapitein Rietbergenflat 58

3333 CB Zwijndrecht

maandag 14.00 - 22.00 uur

dinsdag, woensdag, donderdag 09.00 - 22.00 uur

vrijdag 09.00 - 17.00 uur


Meer informatie

Wil je meer weten over Bianca's salon? Kijk dan hier:

 

website