J. Koster - Automatisering

Bij J. Koster - Automatisering kun je terecht voor alles op het gebied van computers, randapparatuur, software en ICT. Op vertoon van je My Health Card krijg je korting op advies & aanschaf. 

De ondernemer

Eigenaar van J. Koster - Automatisering is Jan Koster. Hij is tevens mede-eigenaar van Your Health Spot.

 

Jan werkt al ruim 15 jaar als zelfstandig ondernemer in de ICT.

 

Na een loopbaan van 12 jaar als Onderofficier Verbindingen & Radio-onderhoudsmonteur bij het Korps Mariniers besloot hij de overstap te maken naar het bedrijfsleven. Zijn ervaring met communicatie-apparatuur, netwerken & computers bracht hem in de ICT sector. Hij werkte als senior consultant bij drie verschillende automatiseringsbedrijven.

 

In 1999 beëindigde hij zijn loondienstverband om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Jan: 'De diversiteit van de verschillende netwerkomgevingen en het zoeken naar de beste oplossing voor ieder automatiseringsvraagstuk, is wat dit werk na bijna 18 jaar nog iedere dag leuk en afwisselend maakt.'

 


Het bedrijf

J. Koster - Automatisering adviseert zowel particulieren als het midden- & kleinbedrijf over de aanschaf van soft- & hardware, de inrichting van een netwerkomgeving, beveiliging en onderhoud. U kunt altijd rekenen op een professioneel en eerlijk advies. 

 

Adviesvraag

Een adviesvraag kan bijvoorbeeld omvatten:

  • inventarisatie en beoordeling huidige ICT-omgeving;
  • aanschaf en/of reparatie van ICT-apparatuur;
  • verbeteren van huidige infrastructuur en software/licentie gebruik;
  • onderhoud en beheer van een bestaande ICT-infrastructuur.

Bedrijven

Na een inleidend gesprek zal de bestaande automatiseringsomgeving in kaart worden gebracht. Hieruit volgt een advies met daarin opgenomen een voorstel voor de onderhoudscyclus en de belangrijkste aandachtspunten op het gebied van beveiliging en performance. U stelt vervolgens binnen uw organisatie een contactpersoon aan, die vragen en problemen binnen uw organisatie verzamelt en met ons overlegt over de mogelijke oplossingen en de realisatie daarvan. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan komen wij u met de meeste spoed ondersteunen.

 

Particulieren

Ook voor particulieren is J. Koster - Automatisering hét adres voor computer-, notebook- en tabletproblemen, internet- & WIFI-problemen, installatie van software, opschonen van Windows, verwijderen van virussen, instellen van een backup, upgraden van computers & notebooks, herinstallatie van Windows of Apple IOS. Uiteraard kunt u ook terecht voor advies bij aanschaf van een nieuwe computer. U kunt de computer via ons aanschaffen, waarbij het vaak ook mogelijk is om uw oude computer in te ruilen.

 


Tarieven

Op vertoon van je My Health Card krijg je 5, 10 of 15% korting (afhankelijk van de kaart) op het uurtarief (bedrijven) en op de kosten voor herinstallaties & het oplossen van diverse computerproblemen (particulieren). Vraag een vrijblijvende offerte aan om de kosten en je korting te beoordelen.

Contact

Wil je contact opnemen met J. Koster - Automatisering? Bel of mail dan.

Telefoonnummer:

Mailadres:

Contactformulier:

06 - 226 959 07

jan@jkoster.nl

contactformulier


Meer informatie

Wil je meer weten over J. Koster - Automatisering? Kijk dan hier: