Massagepraktijk In Verbinding

Tegenwoordig leven we in een tijd met constant prikkels, telefoon en social media, het leven is druk. Het is lastig om tijd en rust te nemen voor wat we voelen. Masseren betekent een moment van ontspanning en rust, waarbij vertrouwen en veiligheid belangrijke voorwaarden zijn.

Klachten, ongemakken of vermoeidheid zijn vaak een signaal dat er iets is dat om aandacht vraagt. Weten wat er speelt, op alle niveau's van je leven - fysiek, emotioneel, psychisch, sociaal en spiritueel - kan leiden tot inzicht en heling.

 

Laat je lichaam spreken

Door de aandachtige aanraking en het rustige tempo van de massage krijg je de ruimte om te luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen. Vaak willen we weg van dat wat we niet accepteren of afwijzen in onszelf. Zo bouwen we spanning op. Er komt onbalans. Door dit te gaan voelen en hier bewust van te worden, komt er ruimte. Ruimte voor inzicht en ruimte voor herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest.

 

De ondernemer

Eigenaresse van massagepraktijk In Verbinding is Barbara Lagendijk. Barbara is gediplomeerd Massagetherapeut. "Ik heb de vier jarige HBO studie gevolgd aan de Academie voor Massagetherapie Holos te Utrecht. In juli 2011 heb ik mijn A licentie gehaald. Sinds oktober 2013 werk ik ook als (gast)docent bij de academie Holos, waar ik de masterclass verzorg voor afgestudeerde massagetherapeuten. 

Naast mijn massagepraktijk werk ik ook als verpleegkundige (BIG geregistreerd) op de polikliniek Chirurgie en de Breast Clinic van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Een onderdeel van mijn werk is het bijstaan van patiënten en het begeleiden van mensen die geconfronteerd worden met een ernstige ziekte in hun leven.

 

In mijn werk kwam ik er achter dat door aandacht en aanraking het welbevinden van mensen toeneemt. 

In de opleiding heb ik zelf gevoeld wat massagetherapie met je doet. Voor mij was "het lichaam voelen" de weg terug naar mezelf. Ik zat verstrikt in mijn denken en leefde in mijn hoofd. Door de massages kwam ik in contact met mijn lichaam. Mijn lichaam werd de ingang naar mijn gevoelens, emoties en herinneringen.

 

Ons lichaam liegt niet, ons hoofd soms wel."


De praktijk

Bij massagepraktijk In Verbinding kun je holistische massagetherapie volgen. Dit is een therapie, die is gericht op bewustwording. Het laat je voelen hoe het nu met je is. Het voelen, in plaats van praten en denken, staat centraal.

 

Massagetherapie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar bewustwording en meer in contact wil zijn met zichzelf. Misschien heb je last van lichamelijke klachten, hoofdpijn, rugpijn of piekeren, slecht slapen, stress of burn-out? Ook dan is massagetherapie iets voor jou. Barbara begeleid ook mensen die te maken hebben met ongeneeslijke ziekte en rouw.

 

Massagepraktijk In Verbinding is aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Hierdoor kun je via je aanvullende verzekering in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de massagetherapie. Ben je in het bezit van onze My Health Card, dan krijg je bij massagepraktijk In Verbinding korting op de behandelingen. 

 


Tarieven

Op vertoon van je My Health Card betaal je dus minder voor de behandelingen. Ben je aanvullend verzekerd, dan kun je de factuur ook nog indienen bij je verzekeraar. Afhankelijk van je polisvoorwaarden krijg je dan een gedeelte van het bedrag vergoed.

Contact

Wil je contact opnemen met Praktijk In Verbinding? Bel of mail dan.

Telefoonnummer:

Mailadres:

Contactformulier:

06-14 31 42 63

info@massageinverbinding.nl 

klik hier voor het contactformulier


Meer informatie

Wil je meer weten over Praktijk In Verbinding? Kijk dan hier: