Onze body- & leefstijlanalyse

E-leefstijlscan, InBody lichaamsanalyse en leefstijlconsult

Wil je serieus met je leefstijl aan de slag? Dan is onze body- & leefstijlanalyse het ideale startpunt. Deze analyse bestaat uit een e-leefstijlscan, een lichaamsanalyse op onze InBody 770 en een leefstijlconsult van 60 minuten met één van onze leefstijlcoaches.

 

E-leefstijlscan

De e-leefstijlscan is een digitale vragenlijst, die ons inzicht geeft in jouw huidige leefstijl, de doelen die je wilt bereiken en eventuele klachten die er spelen. Onze leefstijlcoach gebruikt deze informatie om zich goed voor te bereiden op je leefstijlconsult.

 

InBody lichaamsanalyse

Voorafgaand aan het leefstijlconsult maken we een lichaamsanalyse op onze InBody 770, die geeft goed inzicht in je lichaamssamenstelling (mineralen, spiermassa, lichaamseiwitten, vocht, vet en verbranding), gezondheidsrisico's en de aandachtspunten.

 

Leefstijlconsult

Tijdens het leefstijlconsult (direct na je lichaamsanalyse) maak je samen met onze leefstijlcoach de balans op en krijg je gericht advies hoe je direct zelf aan de slag kunt met je aandachtspunten. Wil je daar begeleiding bij? Dan vertelt onze leefstijlcoach je na het leefstijlconsult graag meer over ons unieke leefstijlprogramma.

 

De kosten

De complete body- & leefstijlanalyse kost €55. Je kunt hiervoor een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je afspraak in te plannen.