Aan het roer van je eigen gezondheid

Jij hebt de sleutel in handen: maak er gebruik van!

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de sleutel in handen heeft om aan het roer te staan van de eigen gezondheid. Ieder mens is uniek en ieder lichaam is anders, dus het vraagt maatwerk en goede begeleiding. Maar heb je eenmaal het  'onderhoudsboekje' van je eigen lichaam ontdekt, dan zul je zien dat je ontzettend veel invloed hebt op je eigen kwaliteit van leven en hoe je in je vel zit.

 

Your Health Spot biedt een inspirerende, harmonieuze omgeving met goede persoonlijke begeleiding om het voor iedereen mogelijk te maken om de regie te pakken en Prachtig te kunnen ZIJN! Wat bedoelen we daarmee? Wij werken vanuit onze leefstijlcirkel. Deze cirkel bevat acht leefstijlcomponenten, die allemaal belangrijk zijn en elkaar onderling beïnvloeden. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar om écht lekker in je vel te zitten. Heb je de balans gevonden, dan is er ruimte om te zijn wie je echt bent. Je hebt de regie in handen en je kunt zijn wie je bent. Dat noemen wij Prachtig ZIJN!

 

Klaar om aan de slag te gaan? Ieder traject start bij ons met een body- & leefstijlanalyseDaarmee maak je samen met een leefstijlcoach de balans op, bepaal je samen je aandachtspunten en krijg je advies hoe je met die aandachtspunten aan de slag kunt gaan. Wil je daar meer hulp bij? Dan vertelt onze leefstijlcoach je graag meer over onze programma's. Je kunt jouw persoonlijke body- & leefstijlanalyse aanvragen door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je afspraak te plannen.