Aan het roer van je eigen gezondheid

Jij hebt de sleutel in handen: maak er gebruik van!

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de sleutel in handen heeft om aan het roer te staan van de eigen gezondheid. Ieder mens is uniek en ieder lichaam is anders, dus het vraagt maatwerk en goede begeleiding. Maar heb je eenmaal het  'onderhoudsboekje' van je eigen lichaam ontdekt, dan zul je zien dat je ontzettend veel invloed hebt op je eigen kwaliteit van leven en hoe je in je vel zit.

 

Your Health Spot biedt een inspirerende, harmonieuze omgeving met goede persoonlijke begeleiding om het voor iedereen mogelijk te maken om de regie te pakken en Prachtig te kunnen ZIJN! Wat bedoelen we daarmee? Wij werken vanuit onze leefstijlcirkel. Deze cirkel bevat acht leefstijlcomponenten, die allemaal belangrijk zijn en elkaar onderling beïnvloeden. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar om écht lekker in je vel te zitten. Heb je de balans gevonden, dan is er ruimte om te zijn wie je echt bent. Je hebt de regie in handen en je kunt zijn wie je bent. Dat noemen wij Prachtig ZIJN!

 

Klaar om aan de slag te gaan? Ieder traject start bij ons met het invullen van een uitgebreide vragenlijst, zodat we je startsituatie goed in beeld hebben en op basis van die informatie de juiste zorgverlener uit ons team kunnen selecteren. Die zorgverlener wordt jouw casemanager en daarmee heb je een intakegesprek, daarna wordt je dossier besproken in ons multidisciplinaire team en wordt er een behandelplan opgesteld. Je casemanager bespreekt dat behandelplan met je,  past het waar nodig aan op basis van jouw feedback en daarna gaat je programma van start. Een programma duurt minimaal 2 maanden en maximaal 24 maanden. Een groot deel van het programma kunnen we doorgaans declareren bij je zorgverzekeraar. We berekenen vooraf je eigen bijdrage.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een intakegesprek? Vul dan het contactformulier in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je afspraak te plannen.