Gezonde Leefstijl Startpakket

Een compleet pakket om thuis mee aan de slag te gaan

Wil je serieus aan je leefstijl gaan werken? Doe je dat liever niet bij ons op locatie, maar wil je thuis aan de slag met je aandachtspunten en het verbeteren van je gezondheid? Dan bevat ons Gezonde Leefstijl Startpakket alles wat je nodig hebt!

 

E-leefstijlscan

Je vult een uitgebreide, digitale vragenlijst in, die ons inzicht geeft in jouw huidige leefstijl, je persoonlijke doelen en eventuele klachten die spelen. Onze leefstijlcoach gebruikt deze informatie om zich voor te bereiden op je e-leefstijlconsult. In het startpakket zit een voucher, waarmee je in kunt loggen om de vragenlijst in te vullen.

 

E-leefstijlconsult

In een beeldbelsessie van 60 minuten met één van onze leefstijlcoaches maak je samen de balans op, bepaal je de aandachtspunten en krijg je gericht advies hoe je thuis met die aandachtspunten aan de slag kunt gaan. In het startpakket zit een link voor de beeldbelsessie. We stemmen voor verzending van je startpakket een datum en tijd met je af.

 

Gezonde recepten

Het startpakket bevat het receptenboek van PuurFiguur (ter waarde van €47) met complete weekmenu's, die gezonde voedingsstoffen en minder koolhydraten bevatten. Tijdens je e-leefstijlconsult kunnen we je adviseren over de toepassing van de recepten en hoe je deze kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. 

 

Persoonlijk beweegprogramma

Op basis van het e-leefstijlconsult maken we een persoonlijk beweegprogramma voor je, dat je thuis kunt uitvoeren. Je krijgt 2 maanden toegang tot onze ThuisTrainer App, waarop we je persoonlijke beweegprogramma plaatsen. De ThuisTrainer App installeer je eenvoudig op je telefoon of tablet. Zo kun je thuis met plaatjes en filmpjes je beweegprogramma uitvoeren.  

 

Weerstandsbanden en halters

Om de oefeningen thuis goed te kunnen uitvoeren ontvang je van ons een weerstandsband (elastiek waarmee je zonder apparaten al je spieren goed kunt trainen) en een set halters.

 

De kosten

Het Gezonde Leefstijl Startpakket kost €129. Je kunt het pakket bestellen door het contactformulier in te vullen. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging.