Sporten

Bewegen is belangrijk voor onze gezondheid. Het helpt om ons fitter te voelen en conditie op te bouwen. Regelmatig bewegen zorgt ook dat onze botten sterk blijven en onze spieren soepel. Het werkt bloeddrukverlagend, stimuleert de bloedsomloop en helpt om het cholesterolgehalte te verlagen. Voldoende redenen dus om sporten hoog op onze persoonlijke actielijst te zetten!

 

Binnen ons centrum zijn er diverse mogelijkheden om effectief en verantwoord te bewegen. We stellen een persoonlijk beweegplan voor je op, dat past bij jouw mogelijkheden en doelen. Ook als je een blessure of chronische aandoening hebt, kunnen onze fysiotherapeuten een programma op maat voor je maken.

 

COMFORTABEL,

SNEL & EFFECTIEF!

 

IN KLEINE GROEPEN 

WERKEN AAN JE CONDITIE!

GOEDE BEGELEIDING EN EEN PROGRAMMA OP MAAT!


 

Wil je meer weten over ons centrum, het aanbod en de sportmogelijkheden? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met rondleiding. Wil je gelijk serieus aan de slag? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke body- & leefstijlanalyse, dan weet je precies waar jouw aandachtspunten liggen, wat je daaraan kunt doen en hoe wij je daarbij kunnen begeleiden.