Massages

voor ontspanning, spierherstel of klachten

Onze fysiotherapeuten/sportmasseurs begeleiden niet alleen bij het sporten, maar geven ook professionele massages. Als je bij ons een massage boekt, kun je kiezen uit drie verschillende vormen.

 

FYSIOMASSAGE

Deze massage is aan te raden als je specifieke klachten hebt. Vooraf worden die klachten goed met je doorgenomen en op basis daarvan wordt de massagebehandeling gegeven. Dit zal veelal een combinatie zijn van spierontspanningsmassage, triggerpointmassage en/of bindweefselmassage.

 

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is gericht op het afvoeren van vocht en afvalstoffen, het stimuleren van het spierherstel en het verbeteren van de bloedsomloop. Dit helpt blessures te voorkomen.

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze massage wordt zachter en rustiger uitgevoerd. De nadruk ligt niet op het herstel van de spieren, maar op het ontspannen van de spieren en het losser maken van het onderhuidse bindweefsel. Na afloop voelen je spieren weer soepel en heb je meer energie.

 

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We geven je graag een rondleiding door ons centrum en vertellen je alles over de mogelijkheden.