Pedicurepraktijk Goed Op Stap

Bij Pedicurepraktijk Goed Op Stap kun je terecht voor professionele verzorging van je voeten. Ben je in het bezit van onze My Health Card, dan krijg je ook nog een leuke korting op de behandelingen!

De ondernemer

Eigenaresse van Pedicurepraktijk Goed Op Stap is Ilona Mettrop. Zij werkt al ruim 20 jaar als gediplomeerd zorgmedewerkster in een PG-verpleeghuis. In deze functie ziet ze dagelijks heel wat voeten en voetproblemen voorbij komen. Juist bij ouderen is voetverzorging extra belangrijk. Bij deze groep komen vaker wondjes, eelt, likdoorns, nagelafwijkingen en problemen met de stand van de voet of de huidconditie voor. Dit heeft Ilona's interesse voor het pedicurevak gewekt.

 

Ze is de opleiding naast haar werk gaan volgen en is inmiddels gediplomeerd basispedicure. Dit wil zeggen dat zij alle voorkomende pedicurebehandelingen mag uitvoeren behalve bij mensen met Diabetes of Reuma. Ilona is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet.  

                                  


De praktijk

Pedicurepraktijk Goed Op Stap staat voor verzorgde voeten waar je prettig mee op stap gaat! Je kunt bij deze praktijk terecht voor alle voorkomende pedicurebehandelingen.

 

Ambulant

Goed Op Stap is een ambulante praktijk. Dit wil zeggen dat Ilona op afspraak bij je thuis komt om je voeten te verzorgen. Ilona heeft bewust gekozen voor een ambulante praktijk, omdat veel ouderen slecht ter been zijn. "Voor cliënten die slecht ter been zijn, denk ik dat mijn ambulante praktijk een uitkomst is. Ik kom bij de cliënt thuis en zij hoeven hun eigen vertrouwde omgeving niet te verlaten."

Maar ook als je niet slecht ter been bent en het gewoon lekker makkelijk vindt om de pedicure thuis te laten komen, dan kun je een beroep op Ilona doen. Ze komt graag bij je langs.

 

Spreekuur bij Your Health Spot

Ben je geen voorstander van ambulant en ga je liever zelf naar de pedicure toe? Dat kan ook! Ilona is iedere even week op zaterdag aanwezig bij Your Health Spot. Ze heeft bij ons een eigen behandelkamer. Je kunt eenvoudig bij ons aan de balie, via mail of telefonisch een afspraak bij haar inplannen.

  

Toekomstige uitbreidingen

Ilona zit niet stil. Ze is druk bezig met vervolgopleidingen, zodat ze je nog meer behandelingen kan aanbieden. In 2017 hoopt zij te specialiseren in nagelreparatie en behandeling van schimmels. Voor 2018 staan de diabetes voeten en reumatische voeten op de planning.                                                                                                                                                                      

 


Tarieven

Contact

Wil je contact opnemen met Pedicurepraktijk Goed Op Stap? Bel of mail dan.

Telefoonnummer:

Mailadres:

06-57 38 51 58

pedicurepraktijkgoedopstap@upcmail.nl


Meer informatie

Wil je meer weten over Pedicurepraktijk Goed Op Stap? Kijk dan hier: