Kado&Zo Ridderkerk

De naam zegt het al: Kado&Zo is een leuke, gezellige winkel waar je terecht kunt voor originele cadeaus en meer. Ben je zelf graag creatief bezig? Dan kun je er ook nog leuke workshops volgen!

Ben je in het bezit van onze My Health Card, dan krijg je bij Kado&Zo leuke kortingen.

De ondernemer

Eigenaresse van Kado&Zo is Cindy Lodder. Cindy is 40 jaar, woont samen met Arnold en samen hebben zij drie kinderen: twee zonen en een dochter.

 

Cindy werkte voorheen als bloemiste. Het ondernemersbloed is haar met de spreekwoordelijke 'paplepel' ingegeven. Haar ouders hadden ook jarenlang een eigen winkel.

 

In januari 2016 koos ook Cindy voor het ondernemerschap. Ze opende haar eigen winkel in Ridderkerk. Niet in de bloemen, maar in cadeau-artikelen. Ze heeft oog voor mooie spullen tegen een leuke prijs en weet telkens weer een heel gevarieerd assortiment in te kopen. 

 

Cindy en haar moeder sporten al geruime tijd bij ons. Je kunt ze zowel tijdens het sporten als tijdens een bezoek aan Kado&Zo beiden tegenkomen, want moeder Hennie springt ook regelmatig bij in de winkel.

 


De winkel

Ben je op zoek naar een origineel cadeaus? Dan ben je bij Kado&Zo aan het goede adres! Het assortiment varieert van kleine cadeautjes tot woonaccessoires en van babyspullen tot fashion. Ook voor leuke workshops kun je bij Kado&Zo terecht.

 

Cadeaus voor alle gelegenheden

De gezellige winkel in Ridderkerk staat helemaal vol met grote en kleine cadeaus voor alle gelegenheden. Er is een uitgebreid assortiment aan babyartikelen, tassen, kettingen, armbandjes, tekstborden en mooie woonaccessoires. Bekijk de onderstaande foto's om een indruk te krijgen van het uitgebreide assortiment.

 

Personal touch

Bijzonder bij Kado&Zo is de 'personal touch' die je aan een cadeau kunt toevoegen. Vele artikelen uit het assortiment kun je laten voorzien van een naam, datum of tekst, waardoor je van jouw cadeau ook echt een uniek en heel persoonlijk cadeau kunt maken.

 

Zelf aan de slag

Er is ook volop ruimte voor eigen creativiteit bij Kado&Zo. Zoek je iets leuks om te doen op een druilerige dag? Wil je iets creatiefs doen met vriendinnen? Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren? Of geef je de zorg voor een kinderfeestje graag uit handen? Het kan allemaal!

Er worden het hele jaar door verschillende workshops georganiseerd. Leuk om te doen en je neemt na afloop ook nog een mooi accessoire mee naar huis, zoals een verse bloementaart, schilderijlijst, schelpenkrans, dienblad of tekstbordje.  Ook kinderen kunnen tijdens een workshop of kinderfeestje lekker aan de slag. Zij kunnen bijvoorbeeld een zeepketting knutselen, een armband maken of een spiegel 'pimpen'.

Kado&Zo beschikt over een eigen workshopruimte, maar kan een workshop of kinderfeestje ook op locatie volledig voor je organiseren.

 

NU TIJDELIJK: DE VADERDAGCOLLECTIE!

Bekijk hier de speciale collectie voor Vaderdag (zondag 18 juni 2017)

Tarieven

Bij Kado&Zo krijg je op vertoon van je My Health Card 5% (brons), 10% (zilver) of 15% (goud) korting op het gehele assortiment én alle workshops. De korting is niet geldig op artikelen die al afgeprijsd zijn.

Contact

Wil je contact opnemen met Kado&Zo Ridderkerk? Bel, mail of ga naar de winkel.

Telefoonnummer:

Mail:

Winkeladres:

Openingstijden:

 

Webshop:

06-39 89 61 05

klik hier voor het contactformulier

Prinses Margrietstraat 24, 2983 EH  Ridderkerk

dinsdag, donderdag en vrijdag open van 13.00 tot 17.00 uur, op zaterdag 10.00-16.00 uur en andere dagen/tijden op afspraak

klik hier voor de webshop


Meer informatie

Wil je meer weten over Kado&Zo Ridderkerk? Kijk dan hier:

 

website