Alles bij elkaar op één plek

In Your Health Spot brengen we alle zaken samen die jij nodig hebt om op een effectieve én leuke manier aan je gezondheid en je conditie te werken. Je kunt bij ons sporten, ontspannen en therapie volgen.

 

Sporten

Wij beschikken over 5 infrarood warmtecabines van InfraLigne. Deze cabines zijn zeer geschikt om sneller centimeters te verliezen en geven ook een heel positief effect bij diverse aandoeningen. De infrarood warmtestraling dringt diep onder de huid, waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd en spieren worden verwarmd. Als de spieren warm zijn tijdens het doen van de oefeningen gaan de spierkracht en spierelasticiteit aanzienlijk sneller vooruit. Mensen met reuma en fibromyalgie voelen zich bijvoorbeeld soepeler, starten ’s ochtends beter op en komen beter door de dag heen. Mensen met chronische rugklachten zijn beter in staat om rug- en buikspieren te trainen, waardoor de klachten aanzienlijk afnemen. De stimulatie van de verbranding zorgt ervoor dat je meer calorieën gaat verbranden, waardoor je sneller centimeters en kilo's verliest.

 

In onze infrarood sportzaal kun je groepslessen volgen, waarbij de infrarood plafondpanelen ook weer zorgen voor het opwarmen van de spieren, het beter afvoeren van afvalstoffen (transpiratie) en het verbranden van extra calorieën.

 

Ontspannen

Verwen jezelf met een heerlijke ontspanningsmassage of maak gebruik van één van onze verwenarrangementen (hierover volgt binnenkort meer).

 

Therapie

Heb je blessures of aandoeningen aan het bewegingsapparaat? Dan kun je terecht bij Your Health Fysio, de - in ons centrum gevestigde - praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. In samenwerking met Your Health Fysio organiseren wij ook groepstherapieën voor specifieke aandoeningen.

Verder staat in onze studio een gepatenteerde, medisch erkende andullatiebank van HHP. Adullatietherapie is een combinatie van mechanische massage met infrarood warmtestraling. De therapie wordt toepast om stress te reduceren en pijn te verlichten bij chronische en acute klachten. De combinatie van infrarood warmte en massage zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, stimulering van het lymfsysteem en ontspanning van de spieren.