Wij stellen ons graag aan je voor

Binnen Your Health Spot staat een heel team voor jou ter beschikking om je te helpen jouw doelen te behalen. Hieronder stellen we alle teamleden kort aan je voor.

 

Miranda Janssen (1972)

Bedrijfsleider / vennoot

Miranda besloot begin 2014 haar carrière als verandermanager, mediator en coach in te ruilen voor een eigen gezondheidscentrum. Haar gewicht is voor Miranda - net als voor velen van onze klanten - een levenslange strijd. Haar ambitie is om iedereen - ongeacht of je strijd om 2, 20 of 50 kilo gaat - een plek te bieden waar je je thuis voelt - óók als het even niet lukt - en waar gezonde voeding, beweging en persoonlijke aandacht centraal staan.   Jan Koster (1964)

Financiën & Techniek / vennoot

Jan is mede-vennoot en partner van Miranda. Hij was verantwoordelijk voor de hele verbouwing van ons centrum in Zwijndrecht. Sinds de opening is hij vooral 'achter de schermen' actief op het gebied van financiën, ICT en techniek. Het ondernemerschap is Jan niet vreemd. Hij werkt al ruim 15 jaar als zelfstandige binnen de ICT-sector. Dit is zijn website: www.jkoster.nl Steven Constandse (1977)

Praktijkhouder Fysiotherapiepraktijk Your Health Fysio

Steven is Fysiotherapeut, Manueel therapeut en Bewegingswetenschapper. Hij is praktijkhouder van Fysiotherapiepraktijk Your Health Fysio. Steven heeft ook een eigen praktijk in Spijkenisse (www.fysiotherapievogelenzang.nl). Behandeling bij Your Health Fysio is ook mogelijk als je niet bij ons sport. De kosten worden rechtstreeks gedeclareerd bij de verzekeraar en volgens de geldende polisvoorwaarden vergoed. Erwin Pruysen (1989)

Bewegingscoach/Masseur/Fysiotherapeut/ Groepslesinstructeur

Erwin is in augustus 2016 afgestudeerd als Fysiotherapeut bij de Hogeschool Rotterdam. Hij is maandagochtend, maandagavond, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend aanwezig als Bewegingscoach. Hij werkt tevens als Fysiotherapeut bij Your Health Fysio. Erwin geeft ook een aantal groepslessen, zoals Bootcamp en Circuit Training.  Lilianne de Geus (1992)

Bewegingscoach/Masseur/Fysiotherapeut/ Psychosomatisch fysiotherapeut i.o.

Lilianne behaalde in juni 2016 haar diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In 2017 is zij gestart met de masteropleiding Psychosomatische Fysiotherapie in Utrecht. Zij werkt bij ons op maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdagmiddag/-avond en donderdagmiddag als Bewegingscoach en Masseur. Daarnaast werkt ze als Fysiotherapeut bij Your Health Fysio, de fysiotherapiepraktijk die in onze studio is gevestigd.  Melanie Koops (1993)

Bewegingscoach/Masseur/Fysiotherapeut

Melanie behaalde in augustus 2015 haar diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Zij werkt donderdagavond in onze studio als Bewegingscoach en Masseur. Melanie is in haar vrije tijd actief als vrijwilligster bij de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht en geeft daar o.a. zwemles aan kinderen. Yaseen Gulzar (1993)

Bewegingscoach/Fysiotherapeut i.o.

Yaseen volgt de opleiding Fysiotherapie bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Hij is momenteel druk met zijn scriptie bezig en hoopt in september 2018 zijn diploma te behalen. Yaseen werkt op maandagavond en zaterdag in ons centrum als Bewegingscoach.  

 

 Finn van Mastrigt (1994)

Bewegingscoach/fysiotherapeut i.o.

Finn volgt de opleiding Fysiotherapie bij Hogeschool Rotterdam. Hij start in september 2018 aan het vierde en laatste jaar van zijn opleiding. Finn is op maandagmiddag en woensdagochtend als Bewegingscoach aanwezig in ons centrum.  

 Gerben Kloens (1998)

Bewegingscoach i.o.

Gerben volgt de opleiding Fitness Trainer bij AALO. Hij wordt bij ons intern opgeleid tot Bewegingscoach. Je komt hem bij de cabines tegen op dinsdagmiddag, dinsdagavnd en woensdagavond. Op dinsdagavond loopt hij mee met Mira bij de Xcore lessen ter voorbereiding op een training tot Xcore groepsinstructeur. Op maandagochtend en maandagavond geeft hij de Jump Fit groepslessen.

 

 Fabienne Stolwijk-Keijzer (1988)

BGN Gewichtsconsulente & diëtiste i.o.

Fabienne behaalde in 2016 haar diploma Gewichtsconsulente en heeft sindsiden haar eigen voedingspraktijk in Rotterdam. Al snel kwam ze er achter dat ze verder wilde verdiepen. Ze wil niet alleen mensen helpen die gezond zijn en gewicht willen verliezen, maar ze wil ook graag passende voedingsschema's kunnen maken voor mensen die ziek zijn. Daarom is ze in 2016 gestart met de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek. Ze hoopt in 2020 af te studeren.

Fabienne gelooft niet in standaard voedingsadviezen, maar in maatwerk. Elk mens is anders en heeft ook andere behoeften. Ze wil je niet op het zoveelste dieet zetten, maar kijkt graag samen hoe jij je voedings- en leefstijl blijvend kunt veranderen zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent.

 Evelyn Spoor (1967)

Coach & Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut

Evelyn was als kind al geïntrigeerd door mensen en het 'hoe en waarom' achter menselijk gedrag. Na een loopbaan van 20 jaar in de publieke sector, als projectmanager, adviseur Leren & Ontwikkelen en trainer, heeft zij de overstap gemaakt naar een eigen praktijk. Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en heeft certificeringen voor NLP Practitioner, Systemisch Werk, Transactionele Analyse, Reiki (first degree), Access Bars Practitioner, Emotioneel Lichaamswerk, Medische en Psychosociale basiskennis en Coachen van teams.

Tijdens haar  opleidingen heeft ze geleerd hoe ze vanuit verschillende invalshoeken naar processen en situaties kan kijken. Ze combineert deze invalshoeken in haar manier van werken vanuit een holistisch perspectief. Dat wil zeggen: lichaam, geest en ziel in balans. Evelyn begeleidt jou graag op je weg om meer jezelf te kunnen zijn en meer balans in je leven te vinden. Een afspraak met Evelyn kun je bij ons aan de balie maken. Ze houdt praktijk in ons centrum. Haar sessies worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder alternatieve geneeswijzen. Dit is haar website: www.word-jezelf.nl. Mira Delwel (1968)

Xcore en BodyShape groepsinstructrice

Onze Xcore en BodyShape groepslessen worden gegeven door Mira. Na afronding van haar opleiding bij Aerobic Sport Holland (ASH) is Mira in 1991 gestart met het geven van low- en high impact aerobicslessen, Voor Mira is het lesgeven bij Your Health Spot weer een nieuwe uitdaging. Ze vind het vooral leuk dat ze in kleine groepen les kan geven, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht. Arlene Roodbol (1970)

Groepslesinstructrice Zumba en Jump Fit

Arlene is gecertificeerd Zumba instructrice en maakt er haar persoonlijke missie van om voor jou een feestje te bouwen tijdens de groepslessen Zumba Fitness. Daarnaast geeft zij bij ons ook de groepslessen Jump Fit met de speciale Kangoo Jumps Rebound Shoes®. Een intensieve les, die door de springveren onder de schoenen ook nog eens heel erg leuk is!

 

 

 Susan Wange (1980)

Yogadocente

Susan is ZEBbo Balance en ontspanningstrainer en altijd graag bezig met het uitbreiden van haar kennis op het gebied van ontspanning en gezondheid. In mei 2018 heeft ze de bijscholing yinyoga docente afgerond. Op verschillende locaties in Zwijndrecht en Dordrecht geeft ze ontspannings- en yogalessen. Aan huis geeft ze ontspannende massages. In ons centrum kun je bij haar genieten van de heerlijke ontspanningsyoga op donderdagavond in onze infrarood ruimte.

Haar website: www.mindful-ontspannen.nl.Eugenie Walraven-Bolk ()

Yogadocente

Eugenie werd 18 jaar geleden door haar schoonzus aangespoord om mee te gaan naar een yogales. Dit zorgde (jaren later) voor een drastische omslag in haar leven. Na een ontdekkingstocht door diverse yogastijlen besloot ze 2 jaar geleden het roer om te gooien.

Wat volgde was een zoektocht naar diverse yoga stijlen. Twee jaar geleden ging de knop helemaal om. Ze bracht drastische wijzigingen aan in haar eetpatroon, ging lopen en ontdekte power yoga. Later herontdekte ze de yin yoga. Het heeft haar leven veranderd. "De criticus in mij is stil geworden. Inmiddels ben ik 44 kilo lichter en ruim twee jaar van de medicatie af voor mijn depressie". Een logische volgende stap was het volgen van een yoga opleiding. Eugenie deed de Yin opleiding bij Johan Noorloos. Inmiddels heeft ze ook de Hatha opleiding gevolgd bij Queno sportopleidingen. Nu is zij fulltime yogadocente en heeft haar roeping gevonden! 

 

 Rosey Andrade ()

Yogadocente en groepslesinstructrice

Rosey is een veelzijdige sport professional met veel ervaring op het gebied van personal training, groepslessen (bootcamp, body shape en freestyle lessen) en yoga. Ze heeft aandacht voor mensen en weet je met haar lessen altijd weer een stapje verder te brengen. Rosey geeft bij ons de lessen Flow Yoga, Dance Fit en Total Body Workout.

 

 

 

 Sophia Manté-Essen (1968)

Inval Yoga-docente

Sophia is een ervaren yoga-docente, die al jaren haar eigen studio heeft aan de Langeweg in Zwijndrecht. In haar eigen studio geeft zij 'reguliere' yoga en meditatie. In ons centrum geeft zij verwarmde lessen (Hot Yoga en Hot YogaPilates) in onze infrarood sportzaal.

Haar website: www.yogazwijndrecht.nl