Wij stellen ons graag aan je voor

Binnen Your Health Spot staat een heel team voor jou ter beschikking om je te helpen jouw doelen te behalen. Hieronder stellen we alle teamleden kort aan je voor.

 

Miranda Janssen (1972)

Bedrijfsleider / vennoot

Miranda besloot begin 2014 haar carrière als verandermanager, mediator en coach in te ruilen voor een eigen gezondheids-centrum. Haar gewicht is voor Miranda - net als voor velen van onze klanten - een levenslange strijd. Haar ambitie is om iedereen - ongeacht of je strijd om 2, 20 of 50 kilo gaat - een plek te bieden waar je je thuis voelt - óók als het even niet lukt - en waar gezonde voeding, beweging en persoonlijke aandacht centraal staan. 

  Jan Koster (1964)

Financiën & techniek / vennoot

Jan is mede-vennoot en partner van Miranda. Hij was verantwoordelijk voor de hele verbouwing van de InfraLigne studio in Zwijndrecht. Sinds de opening is hij vooral 'achter de schermen' actief op het gebied van financiën, ICT en techniek. Het ondernemerschap is Jan niet vreemd. Hij werkt al ruim 15 jaar als zelfstandige binnen de ICT-sector.

Zijn website: www.jkoster.nl

 


Steven Constandse (1977)

Praktijkhouder Fysiotherapiepraktijk Your Health Fysio

Steven is fysiotherapeut, manueel therapeut en bewegingsweten-schapper. Hij is praktijkhouder van Fysiotherapiepraktijk Your Health Fysio. Steven heeft ook een eigen praktijk in Spijkenisse (www.fysiotherapievogelenzang.nl).

Behandeling bij Your Health Fysio is ook mogelijk als je niet bij ons sport. De kosten worden rechtstreeks gedeclareerd bij de verzekeraar en volgens de geldende polisvoorwaarden vergoed.

 


Erwin Pruysen (1989)

Bewegingscoach/masseur/fysiotherapeut

Erwin is in augustus 2016 afgestudeerd als Fysiotherapeut bij de Hogeschool Rotterdam. Hij is maandagochtend, maandagavond, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend aanwezig als bewegingscoach. Hij werkt als fysiotherapeut bij Your Health Fysio en hij geeft de Infra Bootcamp groepslessen. 

 

  


Lilianne de Geus (1992)

Bewegingscoach/masseur/fysiotherapeut

Lilianne behaalde in juni 2016 haar diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Zij werkt bij ons op de dinsdagmiddag, woensdagmiddag/-avond en donderdagmiddag als bewegingscoach en masseur. Daarnaast werkt ze als fysiotherapeut bij Your Health Fysio, de fysiotherapiepraktijk die in onze studio is gevestigd.

  

 


Melanie Koops (1993)

Bewegingscoach/masseur/fysiotherapeut

Melanie behaalde in augustus 2015 haar diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Zij werkt donderdagavond en zaterdagochtend in onze studio als bewegingscoach en masseur. Daarnaast werkt ze als fysiotherapeut bij Your Health Fysio. Melanie is in haar vrije tijd actief als vrijwilligster bij de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht en geeft daar o.a. zwemles aan kinderen.

  


Marlies Kolbe (1993)

Bewegingscoach/fysiotherapeut in opleiding

Marlies volgt de deeltijd opleiding Fysiotherapie in Nieuwegein en is net begonnen aan haar 2e jaar. Ze is altijd op maandagmiddag aanwezig en geeft begeleiding bij het sporten in de cabine.

 

 

 


Robin de Groot (1994)

Bewegingscoach/fysiotherapeut in opleiding

Robin studeert Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Hij is in juni 2016 bij ons gestart als bewegingscoach. Robin is op wisselende dagen bij ons aanwezig. Zijn grote hobby is voetballen en hij staat dan ook regelmatig als keeper in het veld.

 

 


Bart Vugts (1994 )

Bewegingscoach/masseur/fysiotherapeut in opleiding

Bart is druk bezig met de afronding van de HBO opleiding Fysiotherapie aan Avans Hogeschool in Breda. Hij werkt bij ons als bewegingscoach en masseur. Je komt Bart vooral op dinsdagmiddag en dinsdagavond tegen als je komt sporten in onze warmtecabines.

 

 


 Angelique de Rijk (1976)

Voedingsdeskundige, gewichtsconsulent

Angelique hield zich 17 jaar lang als voedingsmiddelenmicrobioloog bezig met de houdbaarheid, voedselveiligheid en kwaliteits-verbetering van voedingsmiddelen. In 2016 behaalde ze haar diploma's Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent. Momenteel is zij bezig met een aanvullende opleiding orthomoleculaire voeding. Door haar brede achtergrond, kennis en interesse kun je bij haar met vele voedingsvragen terecht.

 


Marieke Mulder (1990)

Voedingsinspirator, gewichtsconsulent i.o.

Marieke staat al haar hele leven met liefde in de keuken. Nieuwe smaken ontdekken, lekkere combinaties bedenken en anderen blij maken haar recepten, dat is wat zij het liefste doet! Marieke helpt je graag om leuke recepten te vinden, die passen in jouw leefstijl en gezond zijn. Met een paar kleine aanpassingen 'tovert' ze je favoriete (ongezonde) gerecht om tot iets gezond(er)s.

 


Mira Delwel (1968)

Xcore docente

Onze Xcore groepslessen worden gegeven door Mira. Na afronding van haar opleiding bij Aerobic Sport Holland (ASH) is Mira in 1991 gestart met het geven van low- en high impact aerobicslessen, Voor Mira is het lesgeven bij Your Health Spot weer een nieuwe uitdaging. Ze vind het vooral leuk dat ze in kleine groepen les kan geven, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.

 


Sophia Manté-Essen (1968)

Yoga-docente

Sophia is een ervaren yoga-docente, die al jaren haar eigen studio heeft aan de Langeweg in Zwijndrecht. In haar eigen studio geeft zij 'reguliere' yoga en meditatie. In ons centrum geeft zij verwarmde lessen (Hot Yoga en Hot YogaPilates) in onze infrarood sportzaal.

Haar website: www.yogazwijndrecht.nl

 

 


Ilona Mettrop (1975)

Pedicure

Ilona is één van onze vaste sporters. Zij heeft een eigen pedicurepraktijk en is een aantal keer per kwartaal op zaterdag in ons centrum aanwezig om alle voetjes weer eens goed te verzorgen. Haar eigen praktijk is gevestigd in Ridderker en ze doet ook behandelingen aan huis.

Haar website: www.pedicurepraktijkgoedopstap.nl

 


Ingrid Brouwer

Diëtiste

Ingrid is onze vaste diëtiste. Zij heeft jarenlange ervaring in haar eigen praktijk (dieet- en voedingsadviesbureau I. Brouwer) met locaties in Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Dordrecht en Zwijndrecht. Ingrid heeft 1x per maand spreekuur in onze studio en wordt verder naar behoefte ingezet voor advies via mail of een persoonlijk gesprek.

Haar website: www.dietiste.net