Wij stellen ons graag aan je voor

Binnen Your Health Spot staat een heel team voor jou ter beschikking om je te helpen jouw doelen te behalen. Hieronder stellen we alle teamleden kort aan je voor.

 

Miranda Janssen (1972)

Bedrijfsleider / vennoot

Miranda besloot begin 2014 haar carrière als verandermanager, mediator en coach in te ruilen voor een eigen gezondheids-centrum. Haar gewicht is voor Miranda - net als voor velen van onze klanten - een levenslange strijd. Haar ambitie is om iedereen - ongeacht of je strijd om 2, 20 of 50 kilo gaat - een plek te bieden waar je je thuis voelt - óók als het even niet lukt - en waar gezonde voeding, beweging en persoonlijke aandacht centraal staan. 

  Jan Koster (1964)

Financiën & techniek / vennoot

Jan is mede-vennoot en partner van Miranda. Hij was verantwoordelijk voor de hele verbouwing van ons centrum in Zwijndrecht. Sinds de opening is hij vooral 'achter de schermen' actief op het gebied van financiën, ICT en techniek. Het ondernemerschap is Jan niet vreemd. Hij werkt al ruim 15 jaar als zelfstandige binnen de ICT-sector.

Zijn website: www.jkoster.nl

 


Steven Constandse (1977)

Praktijkhouder Fysiotherapiepraktijk Your Health Fysio

Steven is Fysiotherapeut, Manueel therapeut en Bewegingsweten-schapper. Hij is praktijkhouder van Fysiotherapiepraktijk Your Health Fysio. Steven heeft ook een eigen praktijk in Spijkenisse (www.fysiotherapievogelenzang.nl).

Behandeling bij Your Health Fysio is ook mogelijk als je niet bij ons sport. De kosten worden rechtstreeks gedeclareerd bij de verzekeraar en volgens de geldende polisvoorwaarden vergoed.

 


Erwin Pruysen (1989)

Bewegingscoach/Masseur/Fysiotherapeut/ Groepslesinstructeur

Erwin is in augustus 2016 afgestudeerd als Fysiotherapeut bij de Hogeschool Rotterdam. Hij is maandagochtend, maandagavond, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend aanwezig als Bewegingscoach. Hij werkt tevens als Fysiotherapeut bij Your Health Fysio. Erwin geeft ook een aantal groepslessen, zoals Bootcamp, Circuit training en buikspierkwartier. 

 

  


Lilianne de Geus (1992)

Bewegingscoach/masseur/fysiotherapeut/ Psychosomatisch fysiotherapeut i.o.

Lilianne behaalde in juni 2016 haar diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In 2017 is zij gestart met de masteropleiding Psychosomatische Fysiotherapie in Utrecht.

Zij werkt bij ons op maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdagmiddag/-avond en donderdagmiddag als Bewegingscoach en Masseur. Daarnaast werkt ze als Fysiotherapeut bij Your Health Fysio, de fysiotherapiepraktijk die in onze studio is gevestigd.

  

 


Melanie Koops (1993)

Bewegingscoach/masseur/fysiotherapeut

Melanie behaalde in augustus 2015 haar diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Zij werkt donderdagavond en zaterdagochtend in onze studio als Bewegingscoach en Masseur. Daarnaast werkt ze als Fysiotherapeut bij Your Health Fysio. Melanie is in haar vrije tijd actief als vrijwilligster bij de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht en geeft daar o.a. zwemles aan kinderen.

  


Yaseen Gulzar (1993)

Bewegingscoach/fysiotherapeut i.o.

Yaseen volgt de opleiding Fysiotherapie bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Hij is momenteel druk met zijn scriptie bezig en hoopt in september zijn diploma te behalen. Yaseen werkt op maandagavond, dinsdagmiddag en dinsdagavond in ons centrum als Bewegingscoach. 

  

 

 


Gerben Kloens (1998)

Bewegingscoach i.o.

Gerben volgt de opleiding Fitness Trainer bij AALO. Hij wordt bij ons intern opgeleid tot Bewegingscoach. Je komt hem bij de cabines tegen op maandagmiddag en woensdagavond. Op dinsdagavond loopt hij mee met Mira bij de Xcore lessen ter voorbereiding op een training tot Xcore groepsinstructeur.

 

 

 


Angelique de Rijk (1976)

BGN Gewichtsconsulente & orthomoleculair voedingsdeskundige

Angelique hield zich 17 jaar lang als voedingsmiddelenmicrobioloog bezig met de houdbaarheid, voedselveiligheid en kwaliteits-verbetering van voedingsmiddelen. In 2016 behaalde ze haar diploma's Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent. Momenteel is zij bezig met een aanvullende opleiding orthomoleculaire voeding. Door haar brede achtergrond, kennis en interesse kun je bij haar met vele voedingsvragen terecht.

 


Fabienne Stolwijk-Keijzer (1988)

BGN Gewichtsconsulente & diëtiste i.o.

Fabienne behaalde in 2016 haar diploma Gewichtsconsulente en heeft sindsdien een eigen voedingspraktijk in Rotterdam. Al snel kwam zij erachter dat ze verder wilde verdiepen. Ze wil niet alleen mensen helpen die gezond zijn en gewicht willen verliezen, maar ze wil ook graag passende voedingsschema's kunnen maken voor mensen die ziek zijn. Dit is de reden waarom ze in 2016 is gestart met de HBO Opleiding Voeding & Diëtetiek. Ze hoopt in 2020 af te studeren. 

Fabienne gelooft niet in standaard voedingsadviezen, maar in maatwerk. Elk mens is anders en heeft ook andere behoeften. Ze wil je niet op het zoveelste dieet zetten, maar kijkt graag samen hoe jij je voedings- en leefstijl blijvend kunt veranderen zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent. 

Fabienne werkt sinds mei 2018 bij Your Health Food.  

 


Marieke Mulder (1990)

Voedingsinspirator, gewichtsconsulent i.o.

Marieke staat al haar hele leven met liefde in de keuken. Nieuwe smaken ontdekken, lekkere combinaties bedenken en anderen blij maken haar recepten, dat is wat zij het liefste doet! Marieke helpt je graag om leuke recepten te vinden, die passen in jouw leefstijl en gezond zijn. Met een paar kleine aanpassingen 'tovert' ze je favoriete (ongezonde) gerecht om tot iets gezond(er)s.

 


Mira Delwel (1968)

Xcore en BodyShape groepsinstructrice

Onze Xcore en BodyShape groepslessen worden gegeven door Mira. Na afronding van haar opleiding bij Aerobic Sport Holland (ASH) is Mira in 1991 gestart met het geven van low- en high impact aerobicslessen, Voor Mira is het lesgeven bij Your Health Spot weer een nieuwe uitdaging. Ze vind het vooral leuk dat ze in kleine groepen les kan geven, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.

 


Arlene Roodbol (1970)

Groepslesinstructrice Zumba en Jump Fit

 

 

 

 

 

 

 

 


Susan Wange (1980)

Yogadocente

Susan is ZENbo Balance en ontspanningstrainer en altijd graag bezig met het uitbreiden van haar kennis op het gebied van ontspanning en gezondheid. In mei 2018 gaat ze haar bijscholing yinyoga docente afsluiten. Op verschillende locaties in Zwijndrecht en Dordrecht geeft ze ontspannings- en yogalessen, aan huis geeft ze ontspannende massages. In ons centrum kan je bij haar genieten van de heerlijke ontspanningsyogales op donderdagavond in onze infrarood ruimte.

Haar website: www.mindful-ontspannen.nl  

 


Eugenie Walraven-Bolk ()

Yogadocente

Eugenie werd 18 jaar geleden door haar schoonzus aangespoord om mee te gaan naar een yogales. Dit zorgde (jaren later) voor een drastische omslag in haar leven. Na een ontdekkingstocht door diverse yogastijlen besloot ze 2 jaar geleden het roer om te gooien.

 

Wat volgde was een zoektocht naar diverse yoga stijlen. Twee jaar geleden ging de knop helemaal om. Ze bracht drastische wijzigingen aan in haar eetpatroon, ging lopen en ontdekte power yoga. Later herontdekte ze de yin yoga. Het heeft haar leven veranderd. "De criticus in mij is stil geworden. Inmiddels ben ik 44 kilo lichter en ruim twee jaar van de medicatie af voor mijn depressie". 

 

Een logische volgende stap was het volgen van een yoga opleiding. Eugenie deed de Yin opleiding bij Johan Noorloos. Inmiddels heeft ze ook de Hatha opleiding gevolgd bij Queno sportopleidingen. Nu is zij fulltime yogadocente en heeft haar roeping gevonden! 

 


Rosey Andrade ()

Yogadocente en groepslesinstructrice

Tekst

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sophia Manté-Essen (1968)

Inval Yoga-docente

Sophia is een ervaren yoga-docente, die al jaren haar eigen studio heeft aan de Langeweg in Zwijndrecht. In haar eigen studio geeft zij 'reguliere' yoga en meditatie. In ons centrum geeft zij verwarmde lessen (Hot Yoga en Hot YogaPilates) in onze infrarood sportzaal.

Haar website: www.yogazwijndrecht.nl