DIANA VAN DER WAL (1967)

business coach

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Ik ben Diana en ik werk sinds december 2018 bij Your Health Spot. Daarnaast heb ik een eigen praktijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze pagina vertel ik graag meer over mezelf, mijn werkzaamheden bij Your Health Spot  en mijn achtergrond.

 

 

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen én twee 'schoonkinderen' en ik woon in Hendrik-ido-Ambacht. In het dagelijks leven coach ik een team. Mijn voorkeur gaat uit naar individuele coaching, want ieder mens is uniek en ik hou van maatwerk. Daarom sport ik ook bij Your Health Sport, omdat hier persoonlijke aandacht is. Verder hou ik van koken, lezen , reizen en doe ik vrijwilligerswerk.

 

Iedereen heeft (een) moment(en) in zijn of haar leven dat je op een kruispunt kom te staan en niet goed weet welke afslag je moet nemen. Zelf heb ik dit een aantal jaar geleden ook gehad. Ik heb toen de keuze gemaakt om met mijn talenten aan de slag te gaan. In 2017 heb ik daarom een coachings- opleiding (NOBCO)  gevolgd en deze succesvol afgerond. 

 

Met tegenzin naar je werk gaan of gewoon niet lekker in je vel zitten heeft zijn weerslag in het dagelijks leven. Dit kan allerlei fysieke klachten opleveren,  o.a neerslachtigheid en zelfs depressie. We hebben vooral de neiging om te kijken naar wat we niet kunnen en waar we niet goed in zijn. Des te belangrijker om juist te doen waar je wél goed in bent. Ik coach ondernemers die zoekende zijn naar focus of balans én ik coach particulieren met carriérevraagstukken. Het is mijn uitdaging om jou te helpen je talenten te vinden en  die optimaal in te zetten, zodat de positieve energie gaat stromen.

 

Nieuwsgierig geworden welke (verborgen) talenten jij bezit? Dan ontmoet ik jou graag in ons Leefstijl-& vitaliteitscentrum en wil ik je helpen om jou Prachtig te laten ZIJN!