ELSE DE ROOIJ (1982)

diëtiste

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Ik ben Else en ik werk sinds oktober 2018 bij Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik graag meer over mezelf, mijn werkzaamheden bij Your Health Spot en mijn achtergrond.

 

Tijdens een lange carrière als chemisch analist en teamleider bij een commercieel laboratorium, waarbij ik o.a. veel ervaring heb opgedaan met het analyseren van zowel menselijke als dierlijke voeding, ben ik in 2011 gestart met de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. In 2015 ben ik afgestudeerd en gestart met mijn eigen praktijk in Dordrecht. Daarnaast werk ik ook bij een diëtistenpraktijk in Delft en hou ik praktijk bij Your Health Spot in Zwijndrecht. In 2017 heb ik ter aanvulling op mijn opleiding de post-HBO cursus Voedselallergie gevolgd.

 

Het werk als eerstelijns diëtiste blijft mij boeien, omdat ik veel verschillende mensen, van verschillende leeftijden en verschillende culturele achtergronden op consult krijg. Hierdoor krijg ik zeer uiteenlopende hulpvragen en dat maakt dat geen enkele werkdag hetzelfde is. Of het nu gaat over de juiste voeding bij ziekten, afvallen, voedselovergevoeligheid of adviezen voor een gezonde(re) leefstijl.... ik vind het mooi en dankbaar werk om mensen in allerlei situaties te helpen met de juiste voedingskeuze.

 

Ik hoop je snel (weer) te zien in ons leefstijl- en vitaliteitscentrum!