ERWIN PRUYSEN (1989)

fysiotherapeut & sportcoach

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten! Ik ben Erwin Pruysen en ik werk sinds 2015 Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik graag meer over mezelf, mijn werkzaamheden bij Your Health Spot zijn en mijn achtergrond.

 

Ik woon in Zwijndrecht samen met mijn vriendin Fenna. Na de middelbare school heb ik het CIOS gedaan. Vervolgens heb ik Fysiotherapie gestudeerd aan de HRO. Daar behaalde ik in 2017 mijn diploma. Ik volg regelmatig bijscholingscursussen om mijn fysiotherapeutische kennis en vaardigheden bij te houden.

 

Mijn werkzaamheden bij Your Health Spot zijn zeer gevarieerd. Ik begeleid sporters, geef groepslessen (Bootcamp, Circuittraining) en ben werkzaam als fysiotherapeut. 

 

In mijn vrije tijd ben ik actief als voetbaltrainer bij Pelikaan 2 wat uitkomt in de Res. Hoofdklasse. Ik ben tevens verzorger/fysiotherapeut van de club.

 

Ik ben zeer sportief, maar moest door een blessure 1,5 jaar geleden een punt achter mijn voetbalcarrière zetten. Ik voetbalde al toen ik 3 jaar was en Pelikaan is altijd al mijn club geweest. Tegenwoordig ben ik actief op de racefiets wat met mijn blessure nog prima kan. 

 

Ik hoop je snel (weer) een keer in één van mijn groepslessen te zien.