EVELYN SPOOR (1967)

natuurgeneeskundig therapeut & coach

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Evelyn en werk sinds augustus 2018 bij Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijzelf, mijn werk bij Your Health Spot en mijn achtergrond. 

 

Als kind was ik al geïntrigeerd door mensen en het 'hoe en waarom' achter menselijk gedrag. Na een loopbaan van 20 jaar in de publieke sector, als projectmanager, adviseur Leren & Ontwikkelen en trainer, heb ik de overstap gemaakt naar een eigen praktijk. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en heb certificeringen voor NLP Practitioner, Systemisch Werk, Transactionele Analyse, Reiki (first degree), Access Bars Practitioner, Emotioneel Lichaamswerk, Medische en Psychosociale basiskennis en Coachen van teams.

 

Tijdens mijn opleidingen heb ik geleerd om vanuit verschillende invalshoeken naar processen en situaties te kijken. Ik combineer deze invalshoeken in mijn manier van werken vanuit een holistisch perspectief. Dat wil zeggen: lichaam, geest en ziel in balans. Ik hou praktijk in Dordrecht en bij Your Health Spot in Zwijndrecht.

 

Ik begeleidt je graag op je weg om meer jezelf te kunnen zijn en meer balans in je leven te vinden. Ik hoop je snel (weer) te zien in ons leefstijl- en vitaliteitscentrum!