MELANIE KOOPS (1993)

fysiotherapeut & sportcoach

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Melanie en werk sinds 2016 bij Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijzelf, mijn werk bij Your Health Spot en mijn achtergrond.

 

Ik woon samen met mijn ouders en zus in Hendrik-Ido- Ambacht. Zelf sporten en met sport bezig zijn, vormen een belangrijk onderdeel in mijn leven. Daarnaast geef ik les aan kinderen bij de Reddingsbrigade in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik zwem zelf al bijna mijn hele leven en ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen redden in het water. Verder vind ik het leuk om te tennissen en ga ik graag in de winter op skivakantie. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te lezen of een leuke serie te kijken.

 

In 2015 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Begin 2016 ben ik begonnen bij Your Health Spot als Sportcoach. Daarnaast werk ik als Fysiotherapeut in een zorghotel van Aafje, waar ik mensen begeleid tijdens het revalidatietraject. Ik vind het leuk en een uitdaging om mensen ieder op hun eigen manier te begeleiden met het behalen van hun doelen.

 

Binnen Your Health Spot gebruik ik mijn fysiotherapeutische kennis om je als Sportcoach goed te kunnen begeleiden bij het sporten in de warmtecabines. Op dinsdagavond geef ik ook begeleiding bij de Xcore groepsles. Ik help ik je graag om aan je persoonlijke doelen te werken en geef je advies over de juiste uitvoering van de oefeningen, het omgaan met en het voorkomen van blessures tijdens het sporten.

  

Ik hoop je snel (weer) te zien in ons leefstijl- & vitaliteitscentrum!