MIRA DELWEL (1968)

sportcoach

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Mira en ik ben in januari 2017 gestart met lesgeven bij Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik graag meer over mijzelf, mijn werk en mijn achtergrond.

 

Ik woon in Zwijndrecht en ben getrouwd met Leo. Samen hebben wij twee dochters: Beau en Isa. In 1991 heb ik mijn opleiding bij Aerobic Sport Holland (ASH) afgerond en ben ik low- en high impact aerobic lessen gaan geven. Al snel besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Ik hing mijn kantoorbaan 'aan de wilgen' en ging me volledig richten op het lesgeven. Daar heb ik nooit spijt van gehad. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en het geeft me voldoening om anderen op een sportieve manier iets te leren.

 

De afgelopen jaren heb ik lesgegeven in low- en high impact aerobics, steps aerobics, tea-bo, zumba en spinning. Momenteel geef ik body shape, Xcore, circuittraining en buikspiertraining.

 

Bij Your Health Spot staan mijn lessen iedere dinsdagavond op het programma. Ik geef om 19 uur BodyShape en om 20 uur Xcore. Het lesgeven bij Your Health Spot is voor mij een mooie uitdaging, omdat het kleinschalig is. Ik vind het vooral leuk dat er door de kleine groepen meer ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ook de nauwe samenwerking met de fysiotherapeuten vind ik een mooie en leerzame aanvulling, daardoor kunnen we gezamenlijk voor iedereen een passend programma bieden.

 

Zelf sport ik graag samen met mijn dochter Isa en dan doen we vooral bokszak-training. 

 

Ik hoop je snel (weer) in één van mijn BodyShape of Xcore lessen te mogen begroeten!