MIRANDA JANSSEN (1972)

vennoot, manager & coach

2014: huur Stationsweg
2014: huur Stationsweg
2014: het begin, de financiering
2014: het begin, de financiering

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Miranda en ik heb in 2014 samen met mijn partner Jan ons centrum opgericht. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijzelf, mijn achtergrond en mijn werk bij Your Health Spot.

 

Ik ben opgegroeid in Bolnes (Gemeente Ridderkerk) en heb vanaf mijn studietijd altijd in Rotterdam gewoond. Ongeveer vijf jaar geleden ben ik verhuisd naar Hendrik-Ido-Ambacht toen Jan en ik gingen samenwonen.

 

Na mijn studie (HEAO-MER) heb ik gewerkt als organisatie- adviseur, klachtenmanager, kwaliteitsmanager en zorginkoop- manager, waarvan de laatste negen jaar bij Achmea. In die tijd heb ik veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en ook de Post-HBO opleiding Mediation gevolgd. Kort daarna ben ik zelfstandig gaan werken als verandermanager en mediator.

 

In 2014 heb ik het roer drastisch omgegooid. Ik zocht meer voldoening in mijn werk en wilde iets doen dat mij het gevoel gaf écht iets voor anderen te kunnen betekenen. De keuze was snel gemaakt. Ik was als kind al zwaar en in de loop der jaren expert geworden in het jojo'en. Mijn weegschaal is regelmatig boven de twee cijfers geweest. Ik was 38 toen ik uiteindelijk van de shakes en crash diëten durfde af te stappen en een gezond eetpatroon heb aangeleerd. Tegenwoordig schommel ik met 3-4 kg en niet meer met 30 kg. Ik ken mijn eigen valkuilen en ben daardoor sneller in staat om 'bij te sturen', maar mijn gewicht blijft een dagelijkse uitdaging voor me.

 

In al die jaren van zoeken naar 'het wondermiddel' heb ik nooit een sportschool gevonden waar ik me op mijn gemak voelde. Persoonlijk advies en goede begeleiding heb ik bij alle methodes die ik heb geprobeerd altijd gemist. Dat moest anders kunnen! En zo was mijn persoonlijke missie 'geboren'.

 

Voor mij is Your Health Spot een plek waar we alles proberen te realiseren waar ik vroeger naar heb gezocht. Niet alleen voor mensen met overgewicht, maar voor iedereen die op een prettige plek met goede persoonlijke begeleiding wil werken aan zijn of haar gezondheid. Het geeft me heel veel energie om dagelijks - met hulp van Jan en ons fijne team - te werken aan een centrum dat steeds een stukje beter en completer wordt. Binnen Your Health Spot probeer ik 'mensen-mensen' voor je bij elkaar te brengen, die jou écht verder willen helpen en gewend zijn om maatwerk te leveren.

 

Ik hoop dat het voor jou en al onze klanten mag voelen als een plek waar je wordt uitgenodigd en begeleid om het beste uit jezelf te halen!