ROSEY ANDRADE (1974)

holistisch beweegtherapeut, yogadocent, sportcoach

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Rosey en werk sinds begin 2017 bij Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijzelf, mijn werk bij Your Health Spot en mijn achtergrond. 

 

Ik ben trainer, coach & therapeut en ik werk vanuit de holistische visie. Dit wil zeggen dat ik er in mijn begeleiding altijd vanuit ga dat als je wilt werken aan je gezondheid en je balans, dat alle aspecten van jou als mens aandacht moeten krijgen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Zo is een blessure nooit alleen een fysiek probleem. Ook hoe je mentaal met je blessure omgaat is bijvoorbeeld van belang voor (de snelheid van) je herstel. Stress, hoge werkdruk en privé problemen kunnen zich op verschillende manier uiten. In holistisch taalgebruik zeggen we dan dat er energiestromen in het lichaam geblokkeerd zijn. Dit kan leiden tot fysieke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn, hoge bloeddruk, concentratieproblemen, slapeloosheid en lusteloosheid. Je bent dan uit balans.

  

In  mijn groepslessen en individuele coachingssessies werken we aan het wegnemen van blokkades door gerichte bewegingsoefeningen. Ik vind het een mooie uitdaging om jou te helpen beter in balans te komen, waardoor je volop van het leven kunt genieten.

 

Zelf ben ik een fanatiek sporter en daarom is beweging in mijn therapiesessies altijd het vertrekpunt. Al sinds mijn jeugd heb ik een actieve leefstijl, waarbij verbinding en evenwicht tussen het fysieke en mentale een belangrijke rol hebben gespeeld. Ik heb in mijn leven al vele sporten actief beoefend, waaronder handbal, karate, boksen, fitness, pilates, body balance en yoga. Samen hebben ze naast plezier de nodige uitdagingen gebracht en een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke groei. 

 

Als motiverende trainer, coach, therapeut en masseuse heb ik vakdiploma’s en certificaten behaald bij o.a. AALO, Arhanta en Start 2 move. Door opgedane ervaringen en bijscholing blijf ik mijzelf ontwikkelen om zo de juiste begeleiding en trainingen aan te kunnen blijven bieden.

 

Bij Your Health Spot geef ik een aantal groepslessen (Jump Fit, Dance Fit, Total Body Workout en Hot Flow Yoga) en geef ik coaching, therapie en training op individuele basis (personal training, personal yoga en bewegingstherapie).

 

Ik hoop je snel (weer) te zien in één van mijn groepslessen of individuele sessies!