SANDRA DE JAGER (1972)

integraal leefstijlcoach & yogadocente

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Sandra en ik werk sinds december 2018 bij Your Health Spot. Daarnaast heb ik een eigen praktijk in Hellevoetsluis. Op deze pagina vertel ik graag meer over mezelf, mijn achtergrond en over wat ik doe bij Your Health Spot.

 

In 2013 kreeg ik een burn out, door een heftige gebeurtenis in mijn directe omgeving. Het was dat moment dat ik besloot dat ik iets wilde doen wat echt bij mij past. Lang geleden heb ik wel eens gezegd dat ik yogadocent wilde worden, en dat ben ik ook gaan doen. Naast mijn baan bij een financieel dienstverlener ben ik de opleiding gaan volgen en later als zelfstandig yogadocent aan de slag gegaan. Yoga heeft mij altijd geholpen om mijn drukke baan, mijn gezin, mijn vrijwilligerswerk en mijn opleiding en bedrijf te combineren. Totdat ik gezondheidsklachten begon te krijgen en er uiteindelijk een auto immuunziekte werd ontdekt.

 

Dat was voor mij een wake up call. Altijd keihard werken, voor iedereen klaar staan en vooral mezelf vergeten. Waar was ik mee bezig, maar vooral wat wilde ik wel? Gezonde voeding was al eens in de vorm van Ayurveda op mijn pad gekomen, in balans komen door yoga en meditatie was inmiddels een deel van mijn leven en toch was dit het nog niet helemaal. En van mijn baan kreeg ik ook geen energie meer. Op dat moment kwam er een webinar voorbij van de opleiding tot Integraal leefstijl- & vitaliteitscoach en vielen de puzzelstukjes in elkaar.

 

De opleiding heb ik met goed gevolg afgerond, net als de trainersopleiding. Mijn baan heb ik inmiddels opgezegd en ik richt me nu volledig op de yogalessen en leefstijlcoaching.

 

Bij Your Health Spot werk ik als integraal Leefstijl- & vitaliteitscoach graag met jou samen aan een gezonde leefstijl. Voeding, ontspanning, emoties, overtuigingen en jouw waarden staan centraal. Stap voor stap help ik je op weg, maar jij komt in actie en beslist welke keuzes je maakt.

 

En ben je zwanger? Dan ben je van harte welkom bij de lessen zwangerschapsyoga. Ik informeer je over de zwangerschap en wat je tegen komt én ik bereid je voor op de bevalling door yoga, massage- en ademhalingstechnieken.    

 

Ik hoop je snel te zien in ons leefstijl- & vitaliteitscentrum!