STEVEN CONSTANDSE (1977)

fysiotherapeut, manueel therapeut & praktijkhouder Your Health Fysio

Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Steven en werk sinds 2016 bij Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijzelf, mijn werk ben mijn achtergrond

 

In 1999 behaalde ik mijn diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool West-Brabant. In 2002 studeerde ik af aan de Universiteit van Maastricht als Bewegingswetenschapper en in 2007 behaalde ik de specialisatie Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. De afgelopen jaren volgde ik diverse nascholingen o.a. op het gebied van chronische pijn (fibromyalgie, whiplash, chronische rugklachten). Ik heb mij specialiseerde zich in Fascial Abrasion Technique (speciale techniek om het bindweefsel los te maken) en Shockwave Therapy (een therapie waarbij het weefselherstel wordt gestimuleerd door middel van drukgolven; deze therapie werkt zeer goed bij peesblessures, hielspoor en scheenbeenirritatie).

 

Ik heb van 2006 t/m 2014 ook als fysiotherapeut gewerkt voor de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met het voorkomen en behandelen van sportblessures.

 

In 2010 opende ik mijn eerste praktijk in Spijkenisse (Fysiotherapie Vogelenzang) en in 2016 opende ik mijn tweede praktijk (Your Health Fysio) binnen Your Health Spot.

 

Uiteraard wens ik je een leven zonder blessures en aandoeningen, maar mocht je behandeling nodig hebben dan hoop ik je snel te zien in mijn praktijk bij Your Health Spot.