YASEEN GULZAR (1993)

fysiotherapeut i.o. & sportcoach

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn naam is Yaseen en ik werk sinds mei 2018 bij Your Health Spot. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijzelf, mijn achtergrond en mijn werkzaamheden bij Your Health Spot. 

 

Ik ben geboren en getogen in Zwijndrecht. Voor mijn studie heb ik een tijdje in Utrecht gewoond, maar inmiddels ben ik weer veel in Zwijndrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, zwemmen en activiteiten te ondernemen met familie en vrienden. Om één van mijn hobby’s te combineren met werk, geef ik iedere woensdagavond hydrotherapie in een revalidatiecentrum. 

 

Mijn studie volg ik aan de Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan in Nieuwegein. Deze hoop ik op korte termijn af te ronden. 

 

Binnen Your Health Spot ben ik actief als Fysiotherapeut i.o en Sportcoach. Dit is voor mij de ideale werkplek om mij verder te ontwikkelen als therapeut. De kleine groepen geven mij de mogelijkheid om iedereen persoonlijke aandacht en een passende oplossing te geven. Mijn doel is dan ook om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden om zijn/haar doel te kunnen bereiken. 

 

Ik hoop je snel (weer) te zien in ons leefstijl- en vitaliteitscentrum!