Pedicure

Ilona Mettrop van Pedicurepraktijk Goed Op Stap is onze vaste pedicure. Zij is regelmatig op zaterdag in ons centrum aanwezig om je voeten te verzorgen, zodat je daar weer goed mee op stap kan!

 

Uiteraard ben je ook welkom om in ons centrum een pedicurebehandeling te boeken als je niet bij ons sport. Wil je liever een pedicurebehandeling aan huis? Dat kan ook. Ilona komt graag naar je toe om je voeten te verzorgen.

 

Ben je in het bezit van onze My Health Card? Dan krijg je bij Ilona ook nog een leuke korting: 5, 10 of 15% op de vaste tarieven (afhankelijk van welk abonnement je hebt).

 

Klik op het logo voor de website van Pedicurepraktijk Goed Op Stap


TARIEVEN

De tarieven voor 2016/2017 zijn als volgt:

SPECIALE ZOMERAANBIEDINGEN

Paraffinepakking (€ 19,95)

Dankzij deze behandeling krijg je heerlijk zachte voeten. Paraffine werkt heel goed bij beschadigde huid, kloven, droge nagelriemen en wintereczeem. Je voeten worden eerst gedesinfecteerd, dan voorzien van een collageen- en elastinecreme, vervolgens ingespoten met paraffine spray en ingepakt. De pakking moet ongeveer 15 minuten inwerken. Daarna wordt de behandeling afgesloten met een korte voetmassage tijdens het aanbrengen van de verzorgende voetcreme. De behandeling geeft een direct voelbaar resultaat: het verzacht je voeten, werkt huidverjongend, verzacht eelt en is heilzaam bij wintervoeten.

 

Nagelreparatie (1 grote teen € 10 en 2 kleine tenen  12,50)

Heb je een beschadigde nagel? Dan kun je bij Ilona nu ook terecht voor nagelreparatie. De betreffende nagel wordt eerst opgeruwd, dan voorzien van gellak, de lak wordt uitgehard onder een UV-lamp, vervolgens wordt de nagel in vorm gebracht en voorzien van een transparante lak. Dat ziet er een stuk beter uit als straks de teenslippers weer aan kunnen!

 

CONTACT

Heb je een vraag over de pedicurebehandelingen of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen binnen 2 werkdagen telefonisch of via mail contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.