Onze prijzen

Er zijn bij ons vele mogelijkheden om aan je (leefstijl)doelen te werken. We leveren maatwerk en stellen een programma samen dat precies aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Een deel van onze diensten wordt vergoed via de basisverzekering of de aanvullende verzekering. In een gratis adviesgesprek nemen we graag met je door wat je doelen zijn, geven we je een advies welke aanpak het beste bij jouw wensen past, rekenen we de kosten voor je uit en bekijken we welke vergoedingsmogelijkheden er in jouw situatie zijn.

 

SPORTABONNEMENTEN & STRIPPENKAARTEN

Sluit je bij ons een sportabonnement af, dan kun je kiezen uit een looptijd van 6 of 12 maanden. Ieder abonnement heeft een proeftijd van 2 maanden. De abonnementen variëren in prijs van 35 tot 110 euro per maand. De prijs is afhankelijk van het aantal sessies per week, de gekozen looptijd en of je gaat sporten in of buiten de daluren. Je kunt bij ons ook sporten met fiscaal voordeel via je werkgever.

Wil je maximale vrijheid en niet vastzitten aan een abonnement? Dan kun je kiezen voor een strippenkaart. De strippenkaarten variëren in prijs van 60 tot 199 euro. De prijs is afhankelijk van het aantal strippen en wat je ermee wilt gaan doen (alleen groepslessen of vrije keuze uit het gehele aanbod).

 

GECOMBINEERDE LEEFSTIJLPROGRAMMA'S

Wij bieden gecombineerde leefstijlprogramma's gericht op overgewicht, stressklachten (burn-out) en post-revalidatie (balans hervinden na revalidatie). Daarnaast kunnen we voor iedere hulpvraag een gecombineerd leefstijlprogramma op maat maken. Deze programma's variëren in prijs van 100 tot 600 euro. Meestal kun je een deel van de kosten declareren bij je zorgverzekeraar (aanvullende verzekering).

Binnenkort kun je bij ons ook de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) volgen, die sinds 1 januari 2019 wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

 

CHRONISCHE AANDOENINGEN

Wij begeleiden veel mensen met chronische rugklachten en andere chronische aandoeningen. Wil je bij ons sporten, dan kun je een sportabonnement afsluiten of een strippenkaart aanschaffen. Onze fysiotherapeuten maken dan een sportprogramma op maat voor je. Daarnaast kun je ook speciale gecombineerde leefstijlprogramma's volgen als je bijvoorbeeld Diabetes Type 2, Fibromyalgie of CVS/ME hebt. De kosten van deze programma's kun je meestal gedeeltelijk vergoed krijgen via je aanvullende verzekering.

 

BEDRIJFSGEZONDHEIDSMANAGEMENT

Voor bedrijven bieden wij diverse diensten gericht op het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers en het voorkomen & reduceren van ziekteverzuim. Bijvoorbeeld door sporten met korting, stoelmassages, fysiotherapie op de werkvloer, andullatietherapie op de werkvloer, leefstijlcoaching en gecombineerde leefstijlprogramma's (overgewicht, burn-out, chronische aandoeningen, herstel na ziekte). Vraag ons om een vrijblijvende offerte.