Overzicht van onze prijzen

Je kan bij ons ook sporten met fiscaal voordeel. Dit kan via:

My Health Program

Dit is een abonnement waarbij je vrije keuze hebt uit ons sportaanbod. Je kiest het aantal keer dat je per week wilt komen en vult dat aantal keer naar eigen inzicht in met groepslessen en/of sportsessies in de infrarood warmtecabines en/of sessies andullatietherapie. De bij dit abonnement behorende My Health Card geeft je ook nog recht op leuke kortingen. Er zijn 3 soorten abonnementen: brons, zilver en goud.

 

My Health Program DALUREN

Je mag met dit abonnement uitsluitend sporten in onze daluren (maandag t/m donderdag tussen 11 en 16 uur) en in ruil daarvoor krijg je een flinke korting op het maandbedrag. Je bepaalt het aantal keer dat je per week wilt komen en kunt dat aantal sessies per week zelf invullen. De groepslessen vallen niet onder dit abonnement, die worden buiten de daluren gegeven. Je hebt vrije keuze uit sporten in onze infrarood warmtecabines en andullatietherpaie. 

 

1 sessie per week (prijs per maand)     30 euro

2 sessies per week (prijs per maand)   45 euro

3 sessies per week (prijs per maand)   55 euro

 

My Health Extra's

Bij onze abonnementen horen een aantal losse modules, die je geheel op basis van je eigen behoefte aan begeleiding en/of advies kunt bijboeken.  Heb je een aanvullende verzekering met vergoeding van de gewichtsconsulent, dan kun je de kosten voor voedingsadvies declareren bij je zorgverzekeraar.

Algemene voorwaarden

Het My Health Program is een heel flexibel abonnement. Dit zijn de belangrijkste voorwaarden:

  • jaarabonnement, daarna per maand opzegbaar
  • je kunt ook kiezen voor een halfjaarabonnement, dan betaal je de eerste zes maanden 8,50 euro per maand extra en is het abonnement daarna maandelijks opzegbaar
  • je mag 4x per jaar het abonnementstype wijzigen
  • je mag 1x per jaar een maand compenseren voor vakantie
  • bij ziekte wordt je abonnement kosteloos gepauzeerd
  • je hebt bij ieder abonnement een proeftijd van 2 maanden, bevalt het niet dan mag je het abonnement aan het einde van maand 2 kosteloos beëindigenGroepslessen

Wil je alleen de groepslessen volgen? Dan kan dat via een strippenkaart of op basis van losse lessen.

 

Losse les:                            9,50 euro

Strippenkaart 10-lessen:     89 euro

Strippenkaart 20-lessen:   169 euro 

 

De strippenkaarten zijn onbeperkt geldig en

bruikbaar voor alle aangeboden groepslessen.
Universele sportkaart

De universele sportkaart is een strippenkaart, waarmee je vrije keuze hebt hoe je de strippen invult. Je kunt kiezen uit sportsessies in de warmtecabine, groepslessen en andullatietherapie.

 

Strippenkaart 5-sessies         55 euro

Strippenkaart 10-sessies     115 euro

Strippenkaart 20-sessies     195 euroMassages

Onze fysiotherapeuten geven sportmassages, fysiomassages en ontspanningsmassages. Je kunt boeken per sessie of een strippenkaart aanschaffen.

 

15 minuten: 14,25 euro

30 minuten: 28,50 euro

60 minuten: 55,00 euro

Strippenkaart 3 uur: 150 euro

Strippenkaart 5 uur: 245 euro
Bedrijfsgezondheidsmanagement

Interesse om onze diensten voor je medewerkers in te zetten? We hebben ook een uitgebreid aanbod gezondheidsmanagement voor bedrijven en maken graag een offerte op maat voor je!