Klantervaringen

Benieuwd hoe andere klanten met een medische aandoening ons centrum en onze aanpak ervaren? Hieronder lees je van enkele van onze klanten een kort verslag van wat zij hebben bereikt. Algemene recensies kun je hier lezen.

 

Eveliene Goldewijk-Slooten, Dordrecht

Eindelijk weer fijn sporten ondanks mijn drie rughernia's!

Eveliene sport sinds november 2015 bij ons. Zij heeft 3 hernia's in haar rug, waardoor 'regulier' sporten voor een toename van de klachten zorgde.

 

"Na jaren lang intensief gesport te hebben; hardlopen, fitness en groepslessen kreeg ik helaas 3 hernia’s in mijn rug. Ik kon niet meer mijn sporten beoefenen, heel veel fysio gehad en allerlei andere sporten geprobeerd, maar ik kreeg alleen maar meer pijn.

Gelukkig kwam ik toen bij Your Health Spot terecht. Ik ben onder begeleiding een speciaal rugprogramma gaan volgen in de warmtecabines. Dit ging zo goed dat ik na een aantal maanden zelfs een aangepast normaal programma kon gaan volgen! Ik kan me heel fijn bewegen en heb veel minder pijn als ik in de cabine lig! Mijn spieren zijn veel sterker geworden en ik kan me weer soepeler bewegen. Daarnaast ben ik onder begeleiding van Miranda ook nog mijn overtollige kilo’s en centimeters verloren die ik had opgebouwd in de tijd dat ik niet kon sporten. Kortom Your Health Spot is een geweldige plek om te sporten en je krijgt er fantastische begeleiding in beweging en voeding!"

 


Eva de Wit, Zwijndrecht

Dankzij andullatie ervaar ik met fibromyalgie minder spierspanning!

Eva komt sinds november 2015 in ons centrum en maakt gebruik van de warmtecabines, andullatietherapie en fysiotherapie.

 

"Ik heb fibromyalgie. Sporten in een reguliere sportschool was voor mij geen optie vanwege de pijn en het gebrek aan begeleiding. In de warmtecabines merkte ik al de eerste keer verschil. Het liggend sporten en de warmte zijn echte pluspunten. Ik gebruik de andullatiebank voor het ontspannen van mijn spieren, want dat is bij fibromyalgie erg lastig. De begeleiding vind ik super fijn! Ik kan met allerlei vragen of lichamelijke klachten bij ze terecht. Samen vinden we de goede oplossing en/of therapie."

 


Anke Hoekstra, Zwijndrecht

Mijn krukken heb ik naar zolder gebracht!

Anke komt sinds maart 2016 bij ons. Ze sport in onze warmtecabines, heeft afslankbegeleiding en volgt af en toe andullatietherapie. Door rug-problemen en een operatie waren haar rug- en buikspieren minder sterk en had ze krachtverlies in haar benen.

 

"Mijn belangrijkste doel was het versterken van mijn spieren om mijn mobiliteit te verbeteren. Ik liep met krukken en kon het lopen nog geen 5 minuten volhouden. Binnen drie maanden heb ik mijn krukken naar zolder gebracht. Ik kan nu 500 meter lopen zonder te rusten.

Tijdens onze vakantie in Thailand merkte ik veel verschil met het jaar daarvoor. Ik ben zowel in conditie als in mobiliteit enorm voortuitgegaan. Ik ben ook ruim 10% van mijn lichaamsgewicht verloren. Eind 2017 hoop ik mijn resultaat te hebben verdubbeld: 20% verlies aan lichaamsgewicht en 1000 meter lopen zonder te rusten!"

 


Eef Schilperoort-Wijnen, Zwijndrecht

Hier kan ik sporten zonder nekpijn!

Eef sport sinds december 2014 in onze infrarood warmtecabines. Haar nek is als gevolg van een whiplash erg gevoelig en daardoor heeft zij een aangepast beweegprogramma nodig.

 

"Ik sport bij Your Health Spot, omdat ik wegens een whiplash nergens kan sporten omdat ik begeleiding nodig heb. Hier kan ik sporten en voel ik mij goed en heb geen last van mijn nek. De begeleiding is erg goed en het programma is voor mij op maat gemaakt. Super blij hiermee."

 


Lydia Frings-van den Dikkenberg, Zwijndrecht

Ik kom er telkens weer met nieuwe energie vandaan!

Lydia heeft van medio 2014 tot september 2017 bij ons gesport. Door orthopedisch schoeisel is sporten in een 'reguliere' sportschool voor haar een te zware belasting. Ze heeft bij ons gesport in de warmtecabines, volgde af en toe een groepsles en had regelmatig andullatietherapie.

 

"De zeer persoonlijke begeleiding, aandacht en betrokkenheid vind ik bijzonder, en helpen me om gemotiveerd en doelgericht te blijven. Ook de kleinschaligheid is fijn, de sfeer is er altijd gezellig. Omdat ik een beperking heb kan ik niet regulier sporten en hier kan ik dat wel. Waar nodig word ik ondersteund door een fysiotherapeut en wordt mijn programma voor me op maat gemaakt. Ik kom er telkens weer met nieuwe energie vandaan!."