Sporten

Bij ons ligt het accent op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Geen rijen met apparaten en grote aantallen sporters. Geen standaard lijstjes en vaste protocollen. Wij leveren maatwerk. We kennen je bij je voornaam, weten wat jouw doelen zijn en helpen je om die ook echt te bereiken.

 

Je kunt bij ons sporten in infrarood warmtecabines en je kunt groepslessen volgen. De warmtecabines zijn zeer geschikt om sneller centimeters te verliezen, zijn goed voor je spierconditie en geven een heel positief effect bij diverse chronische aandoeningen. De groepslessen zijn allemaal 'high intensity' en dus heel goed voor je conditie en je uithoudingsvermogen. Bij de cabines is er altijd minimaal één sportcoach aanwezig op vijf sporters. Bij de groepslessen heb je één sportcoach op acht sporters. Wil je liever individueel begeleid worden? Dan kun je terecht bij onze personal trainers.

 

In het zomerseizoen hebben we ook wandelgroepen op het programma staan. De Easy Walk is voor beginnende wandelaars en de Power Walk is een stevige wandeling voor ervaren wandelaars.

 

 

Wil je meer weten over onze sportprogramma's? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. We geven je graag een rondleiding door ons centrum en beantwoorden al je vragen.