Voedingsadvies

Voor een gezond eetpatroon dat bij jou past

Onze voeding is van groot belang voor onze gezondheid. De juiste voeding helpt je om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Je hebt voldoende vitaminen en mineralen nodig om alle processen in je lichaam goed te laten verlopen. Kom je bepaalde mineralen tekort, dan kun je bijvoorbeeld afvalstoffen moeilijker afvoeren en dat veroorzaakt klachten. Voeding speelt dus ook een belangrijke rol als je ziek bent of een chronische aandoening hebt. Bepaalde voeding kan een aandoeningen verergeren en andere voeding kan juist klachten verminderen.  

 


 

Binnen onze praktijk zijn twee diëtisten werkzaam: Amanda Ligt (links) en Hélène Spijkerman (rechts). Zij helpen je graag met het juiste voedingsadvies en een voedingsschema, dat past bij jouw doelen, voorkeuren en medische achtergrond.

 

Vergoeding

De diëtiste wordt vergoed vanuit de basisverzekering (3 uur per jaar). Deze kosten worden verrekend met je eigen risico. Ben je al door je vergoeding heen? Dan kost de diëtiste €75 per uur. Een intakegesprek duurt doorgaans 45 minuten en een vervolgconsult 30 minuten.

 

Afspraak maken 

Wil je meer weten of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om je vraag te beantwoorden of een afspraak in te plannen. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze diëtiste door te mailen naar voeding@yourhealthspot.nl.