Wat kost ons leefstijlprogramma?

Abonnementsvorm met keuze uit 6 of 12 maanden

Ieder mens is anders en ieder lichaam is anders. Daarom geloven wij in maatwerk en persoonlijke aandacht. Hoe meer we van jou weten, hoe beter we je kunnen adviseren en begeleiden. Daarom start bij ons ieder traject met een body- & leefstijlanalyse. Deze eenmalige analyse, die bestaat uit een e-leefstijlscan, een InBody lichaamsanalyse en een leefstijlconsult van 60 minuten kost €55.

 

Wil je daarna binnen onze praktijk aan de slag met je leefstijl, dan bieden wij een intensief leefstijlprogramma dat je op abonnementsbasis voor 6 of 12 maanden kunt afsluiten. Heb je al een gezonde leefstijl, maar zoek je begeleiding om 'op koers' te blijven? Dan bieden we een onderhoudsprogramma, dat je ook voor 6 of 12 maanden kunt afsluiten. Je kunt ook zonder abonnement consulten boeken bij onze fysiotherapeuten (meestal aanvullende verzekering), diëtiste (basisverzekering) of leefstijlcoaches.

  

Brochure met uitleg en kostenoverzicht

Download de onderstaande brochure voor meer informatie over de body- & leefstijlanalyse, ons leefstijlprogramma, het onderhoudsprogramma en de kosten van zowel de programma's als de losse consulten.

 

Download
YHS Aanbod & Prijzen 2021
Lees hier alles over onze praktijk, onze werkwijze en de prijzen.
YHS Brochure 2021.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB

  

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag een nadere toelichting!